Mulţi dintre noi alegem drumul care se pare că este cel mai uşor sau mai scurt fără să vedem că aceste alegeri înseamnă înlăturarea respectului de sine fără iubire, care nu ne fac decât să ne folosim de suflet, fără să îi dăm hrana fericirii de care are nevoie, îl dăm la o parte, îl condamnăm la tristeţe, nefericire şi golociune, ca el să nu simtă căldură sau fiorul tuturor simţurilor care sunt emanate prin noi, prin gândirea noastră, prin simţurile noastre, prin tot ceea ce ne înconjoară, lucru care depinde doar de noi.

De multe ori alegem să ne batjocorim fără să conştientizăm că facem o greşeală.

Care este alegerea noastră în iubire? Alegem pe cei care ne vor completa şi ne vor umple lipsurile noastre? Aceasta nu e iubire, ci mai degrabă este sclavie, aceea că tu îl slujeşti şi el se bucură de viaţă.

Acesta nu e drumul spre fericire. Învaţă să iubeşti, şi nu să alegi o viaţă nefericită şi irosită, şi lucru de care vei regreta într-un târziu. Înainte învaţă să te iubeşti pe tine şi să te respecţi, că atunci vei fi respectată şi de alţii.

Tot ce ai nevoie pentru schimbare este un minut de efort. Fi capabil să acţionezi pe cont propriu şi nu dependent de celălalt, pentru că viaţa trece pe lângă tine fără să te întrebe dacă vrei sau nu.

Trebuie să te gândeşti că nu eşti o victimă şi că deţii controlul, pentru că totul se află la tine şi tu vei fi răspunzătoare pentru viaţa ta, pe care tu o vei face.

Imaginea de sine contează foarte mult pentru că prin ea îţi vezi tot viitorul. Eşti stăpână sau scvlavă? Prinţesă sau Cenuşăreasă? Ce alegi? Poţi fi tot ce vrei tu!

Crează o lume în jurul tău, pentru că tu eşti cosumatorul.