Există femei şi femei! Vrei să te distrezi ceva timp cu o tipă „beton”, ştim că asta te costă şi suntem în cunoştinţă de cauză. Însă unele au făcut o artă din acest lucru în a aduna cadouri. Sunt maestre în “arta agoniseli”. Te va duce cu zăhărelul, încet-încet şi sigur, până ţi se vor termina toate finanţele. Însă, te vei întreba dacă a meritat efortul?!

Cum o detectezi? Cu detectorul de minciuni!?:)) Nu e uşor dar dacă o supui şi la câteva teste, aşa o vei depista mult mai uşor depistându-i şireticlurile.

În primul rând trebuie să facem ochi mari pentru a vedea ce se întamplă în realitate şi nu ceea ce ea ne va face ea să vedem. Ea emanând un aer misterios, îţi va refuza sărutul, şi mai apoi nu va şti dacă e sigură în ce priveşte o legătură între voi, dar cu toatea acestea ea va continua să accepte invitaţiile tale în oraş, plimbările, lucru cu care să îţi va da de gândit ce vrea e de fapt, întrebându-te dacă te place, încât te vei vedea inferior şi nedemn de ea, punându-te la mari încercări. Totuşi îţi va da o urmă de speranţă ca să fie sigură că vei alerga dupa ea. În cele din urmă îţi va da de gândit, întrebându-te dacă nu are chef de un bărbat de ce te ţine pe jar?

Va avea grijă să te facă să înţelegi că mereu are tot ce e mai bun, că este pretenţioasă atunci când este vorba de a alege un bărbat, încât te vei simţi onorat dacă îţi va accepta un cadou. Iar ea va spune că dacă îl va accepta se va simţi obligată faţă de tine, încât nu ştie dacă se va mai putea revanşa degrabă. Până la urma va accepta cadoul, dar nu prea entuziasmată, de frică că dacă nu se opreşte la timp cu fiţele tu îţi vei retrage oferta, spunând că poate nu a fost o idee bună, nu ai procedat bine.

Însă va avea grijă să îţi povestească ceea ce vrea şi ce îi place, asta ca să şti ce te aşteaptă şi cât te ţine buzunarul, trăgându-te în jocul ei preferat. Teoretic, nu îi poţi cere nimic, acela care va aştepta ceva şi nu va primi vei fi în cele din urmă doar tu, cu tot efortul şi suportul tău financiar. Cine mai înţelege femeile?! :))

Totuşi o femeie cu caracter, dacă nu îi va place un bărbat, aceasta nu îi va accepta cadourile scumpe sau nu, indiferent ce va urma.

Un lucru e cert: nu e de joacă cu orice femeie, cea pe care ai pus ochi va trebui cercetată amanunţit şi va trebui să ai multă răbdare. În concluzie, grijă mare. Pentru că: „Şi cel mai frumos trandafir, are spini”. :))

Reclame