Punctul „G” exista, si poate fi fotografiat!


Cercetat ani la rand, Punctul G, responsabil cu orgasmul multor femei, a ridicat indoieli, dezacorduri si discutii. Cu ajutorul stiintei, insa, aceasta misterioasa sursa de placere pare, in sfarsit, sa isi dezvaluie secretele.

Dupa ani de zile, putem sa afirmam cu hotarare ca exista si, in sfarsit, misteriosul punct poate fi localizat cu precizie.

Autorul acestor “fotografii” este Emmanuel Jannin, bursier la Universitaea L’Aquila si profesor de sexologie medicala. Descoperirea a fost posibila cu ajutorul unei ecografii speciale si a fost prezentata la Congresul National al Societatii Italiene a Medicinii Sexuale, care a avut loc intre 24-28 noiembrie la Roma.

Studiul lui Jannin, publicat intr-o prestigioasa revista din domeniul sexologiei, arata ca Punctul G exista, poate fi masurat si fotografiat. Pentru asta nu este nevoie decat de o simpla ecografie transvaginala.

Pentru multe femei, punctul G este o zona extrem de sensibila si foarte erotica. Pentru altele, este doar un punct noduros, care daca e stimulat prea mult creeaza o senzatia de a merge la toaleta. Sunt si femei care nu simt nicio senzatie la atingere, iar altele par ca nici nu il au.

Unii experti spun ca Punctul G este tesut prostatic. In ajutor le sta acelasi tip de sensibilitate al prostatei barbatilor, iar teoria pare valabila. Alti completeaza, spunand ca inclusiv clitorisul si uretra sunt zone sensibile ce pot fi stimulate prin peretele vaginal. Altfel spus, la femei exista mai multe zone erogene si nu este cazul sa dam exclusivitate doar punctului G.

Cercetari recente au demonstrat ca stimulatea Punctului G poate creste durerea pana la 47%. Daca stimularea este foarte intensa, pragul de durere poate creste pana la 84% iar orgasmul poate ajunge la 107%. Aceasta teorie sustine, de fapt, ca tot sensibilul punct G este principalul responsabil pentru durerile din timpul nasterii.

La 2,5-5 cm in interiorul vaginului, pe peretele din fata. E cat un bob de mazare cand esti relaxata si creste cam de doua ori cand te-ai excitat. Punctul G este mai degraba o zona. La pipait, tesutul se simte dur si aspru, in comparatie cu restul vaginului care e moale si fin.

Anunțuri

4 Responses to “Punctul „G” exista, si poate fi fotografiat!”

  1. I like your writing too.
    Thank you.

    Chris
    Çilingir

  2. DA! Exista si merita cautat cu rabdare , drag si pasiune! MERITA! Numai dupa ce il veti descoperi si activa, va veti putea convinge! Cautati-l intai cu degetul mijlociu, si numai dupa ce v-ati spalat bine pe maini, manichiura e impecabila, si incet, incet stimulati-l, pana simtiti cum creste placerea, pana……… unde vi-e dat, la moment!…

  3. da intradevar punctul G exista , mai multe detali aveti aici : http://prezentari.alege.net/prezentari-haioase-ro-2000-punctul-G.html

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: