Atunci când iubirea ţi-e furată mişeleşte!


Cupluri „cu vechime” au ajuns in pragul despartirii sau chiar s-au despartit de-a binelea din cauza unei intruse patrunsa intre cei doi.

Ce e mai grav e ca de cele mai multe ori, persoana respectiva, „intrusa” stia exact ce face insa ce mai conteaza „amanuntul” ca „el” nu e disponibil in fata atractiei pe care o exercita: bani sau pozitie sociala, ori ideea de aventura, fie si numai placutul sentiment al puterii pe care il ai cand intelegi ca poti desparti un cuplu. Daca persoana e una cunoscuta, prietena a cuplului, intrusa actioneaza ca un sarpe, strecurandu-se incet dar sigur intre cei doi, facandu-l pe el sa o compare inconstient cu partenera stabila, aparand tot timpul aranjata la patru ace chiar daca e venita in vizita pentru o banala cafea, la o ora total nepotrivita. El, care devine dispus sa renunte la tot, la relatia lunga si frumoasa, la ani petrecuti in comun cu bune si rele, pentru intrusa care ii serveste incet-incet, picatura cu picatura otrava ideii ca numai alaturi de ea va fi fericit si implinit, ca actuala relatie e insuficienta, ca alaturi de ea i se vor deschide noi orizonturi si noi perspective…

In acest timp, partenera „oficiala” simte ca ceva se intampla, insa ramane blocata in ideea ca el, cel in care a investit atata timp si atata sentimente va sti sa aprecieze ceea ce trebuie apreciat, ca o sa se dezmeticeasca si ca seva intoarce cu trup si suflet Daca iubirea lui ti-a fost furata miseleste de o alta femeie, chiar partenerul tau i-a fost complice; i-a pus-o pe tava, calcandu-te in picioare, intr-un gest totalmente egoist dictat de instinctul de a insemina orice femela. Tu nu ai nevoie de asa ceva in viata ta. Nu-ti trebuie langa tine o asemenea persoana. Stim, e dureros, insa iubirea nu e o boala incurabila. La un moment dat, sub povara unei tranzactii in care tu ai dat suflet, timp, trup si sentimente dar ai primit in schimb lipsa de sinceritate, minciuna, tradare… In acel moment orice dragoste moare in chinuri.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: