Snow Explosion este un festival international de ski, snowboard si muzica dedicat tinerilor europeni care iubesc zapada si care vor sa se bucure din plin de energia muntelui, de placerea de a schia si de a petrece timp de o saptamana alaturi de prieteni vechi si noi. Te poti gandi la el ca la festivalul Sziget din Ungaria, doar ca va fi plin de zapada in jur. Dupa succesul editiei Snow Explosion precedente, evenimentul destinat schiatului si petrecerilor va fi mai bun si mai mare anul acesta. De acesta data Snow Explosion se va desfasura in Puy Saint Vincent, in Alpii Francezi. 5000 de tineri din intreaga Europa vor invada statiunea in perioada 29 Ianuarie – 5 Februarie.

Cu Ski-Pass-ul Grand Galaxy te poti bucura de zapada pe mai mult de 1000 de km de partie, fie la 3200m altitudine pe muntele La Grave, care este cunoscut drept raiul freeriderilor, fie pe una din partiile mai potrivite pentru incepatori. Ski-pass-ul este deja inclus in pretul pachetului incepand de la 229€ pers/saptamana.

Pe partie te poti bucura alaturi de ceilalti participanti Snow Explosion de concursurile de ski/snowboard si curse distractive. 25 Dj si formatii vor intretine atmosfera pana dimineata. Cu siguranta fiecare va gasi ceva potrivit stilului propriu atat in muzica cat si in sport in cadrul festivalului Snow Explosion.

In mai putin de 5 ore poti sa fii pe partiile din Puy Saint Vincent cu unul din zborurile Wizz Air din Bucuresti sau Cluj spre Torino/Cuneo, iar de acolo cu autobuzul Snow Explosion in statiune.

Ce mai astepti? Ia-ti biletul catre locul unde zapada este cea mai alba. Poti sa-ti faci rezervarea online AICI, prin telefon (0743 842 678) sau la sediul nostru (click pentru harta).http://snow-explosion.com/france/

Reclame