De ce suntem infideli? Ce se intampla in mintea persoanelor infidele!?.


Cine insala mai des, femeile sau barbatii? De ce inselam? Ar trebuie sa recunoastem ca am avut o aventura? Inselatul se reduce numai la a face sex? Ce se intampla de fapt in mintea persoanelor infidele si de ce fac asta? A face sex cu persoana pe care abia ai cunoscut-o poate fi foarte incitant.

Unele aventuri se bazeaza doar sex, in timp ce altele includ si sex. Se pare insa ca nu intotdeauna sexul este motivul pentru care oamenii insala.

Aventurile sunt de fapt o modalitate asa zis simpla, de a cauta la cealalta persoana ceea ce lipseste la actuala persoana cu care ai o relatie. Un lucru insa nu este simplu: sa identifici lucrurile care lipsesc din relatia ta. Acest lucru poate fi luat in calcul, dar nu se aplica in fiecare caz.  Daca insa se intampla, atunci inseamna ca nu te respecta suficient si are un altfel de sistem de valori decat al tau.

Unele persoane sunt mai mult decat capabile sa separe sexul de dragoste si, pentru ele, faptul ca ajung in patul unor alte persoane, nu inseamna ca nu iubesc. In general barbatii tind sa aiba aventuri care se bazeaza doar pe sex si nu pe sentimente. In general persoanele care isi insala partenerii cu un fost spera ca, odata intamplat acest lucru, sa reia relatia pe care au avut-o inainte. Se poate intampla ca un fost partener chiar sa isi doreasca sa reia relatia, chiar daca celalalt nu isi mai doreste nimic si chiar sa faca ceva in privinta asta. Desi pare greu de crezut, este o regula general valabila.

Daca o persoana obisnuieste sa isi insele partenerul in fiecare relatie pe care a avut-o si nimic nu a determinat-o sa renunte la acest comportament, o va face cu siguranta si de data aceasta.

Anunțuri

3 Responses to “De ce suntem infideli? Ce se intampla in mintea persoanelor infidele!?.”

  1. de ce numai: „In general barbatii tind sa aiba aventuri care se bazeaza doar pe sex si nu pe sentimente”? Un barbat face sex cu o femeie care de obicei are si ea un acelasi tip de relatie.

    • O femeie daca e”femeie”, accepta o relatie cu un barbat numai daca este constienta ca barbatul este „liber”. Daca-l accepta fara sa aiba informatii, despre acesta……daca este insurat etc, atunci este doar „o papusica pt joaca” pt. acesta. Dar asta, este suficient pentru a rupe casatorii, sau relatii care au fost solide. Si de aici porneste totul…. ura suferinta etc.Si de la dragoste la ura este numai un pas!

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: