Menage a Trois înseamnă în franceză „gospodărie în trei”. Normal acest cuvânt se referă la sexul în trei, adică sexul între o femeie şi doi bărbaţi sau un bărbat şi două femei, în cazul cuplurilor heteroxexuale. Vă sună cunoscut? Un menage a trois înseamnă viaţa unui cuplu alături de încă un iubit sau o iubită.

Probabil că mulţi doresc o asfel de experienţă sexuală! Deşi mulţi nu au încercat urmează să fie una din fanteziile sexuale care le face un mare apetit sexual. Alţii doresc să experimenteze doar printr-o arzătoare curiozitate, care îi tot ispiteşte.

În “ménage a trois” partenerilor le place să primească dar să şi dăruiască în aceelaşi timp plăcere. De exemplu un bărbat între două femei va trebui să înţeleagă că ele nu vor dărui plăcere numai pentru el, deci va trebui să îi placă şi compania femeilor.  “Menage a trois” este un fel de joc în trei la care este nevoie de mult mai multă imaginaţie, dorinţă şi de un simţ mai sălbatic tocmai pentru a avea multă imaginaţie pentru o aventură sexuală.

“Menaje a trois”, o soluţie de rezolvare a problemelor?!

Oameni trecuţi prin viaţă simt adesea că relaţia şi pasiunea lor începe să se diminueze încetul cu încetul şi atunci găsesc această metodă de a face viaţa mai uşor monotonă şi plictisitoare, şi pentru a reaprinde flacăra de pasiune care era la începutul relaţiei lor, recurgând la această metodă de a-şi face viaţa de cuplu mult mai uşoară şi incitantă prin “ménage a trois”.

Deşi multora nu ne este cunoscută această relaţie de cuplu, totuşi există tot mai multe persoane care apelează cu încredere la acest stil de viaţă, îndrăznind să discute cu partenera(-ul) despre acest tip de dragoste fără jenă şi fără a vedea acest lucru ceva anormal.

În multe cazuri soţia sau soţul acceptă “manage a trois” tocmai din teama de a nu îl pierde pe celălalt sau pur şi simplu din dragostea pe care i-o poartă acceptând-ui orice îi va cere şi astfel făcând un compromis călcandu-şi peste orgoliu şi peste dorinţe, trăind şi complectându-se prin celălalt din de iubire! Iubirea este de multe feluri. Oricum ar fi ea, mereu avem nevoie de iubire ca să fim fericiţi. Mai înţelegem iubirea? Totuşi avem mare nevoie de ea!

Reclame