Ce este omul!? Exista o diferenta intre oameni si animale!?

Omul gandeste, are suflet si constiinta….

Se intampla in viata sa iubesti, dar sa fi si ranit. Vrei sa uiti totul, sa poti incepe o noua viata!? Atunci trebuie sa intelegi ca iubirea, este cel mai frumos lucru……dar care te poate condamna la suferinta!

Dar ce e iubirea si de ce avem nevoie sa suferim?

Iubirea este intr-o continua manifestare…. iubirea e in stare sa provoace razboaie, sa omoare fara mila in atingerea scopului sau. Ea este tot aceea care iti da aripi, care sustine lumea, care o implineste, caci fara dragoste nimic nu e… Caci iubirea este acel sentiment care te inalta si apoi te coboara, care te ucide si renaste in acelasi timp.

Tot iubirea, cuprinde si dezamagiri dintre care unele au un impact asupra intregii vieti…. Destramarea unei relatii provoaca una dintre cele mai mari dureri pe care le putem simti in cursul vietii, care ne marcheaza care ne sileste sa traim in chin si dezamagire.

Totusi, trebuie sa intelegem ca, toti avem nevoie de dragoste, pentru ca  toti simtim nevoia sa iubim, de aceea este uman si firesc.

Se spune că, durerea ne este necesară ca să trăim!.

Uneori dureros este faptul, ca refuzam sa mai credem in iubire, si totusi incercam sa ne luptam cu fiinta noastra, doar pentru ca stim ca iubirea este un sentiment prea pur si prea frumos pentru a fi inlaturat. .

Si pentru ce traim?

Insa sa ne gandim putin, ca o viată fără durere, fără dragoste, fără nimic, de ce ar mai merita trăită?

Pentru plăcere? Atunci vom ajunge în asa fel încât plăcerea continuă va ajunge, să nu ne mai satisfacă!.

Ar trebui să învăţăm să acceptăm imperfecţiunile acestei lumi, ale oamenilor. Iar dupa fiecare lovitura, sa invatam sa fim mai puternici, mai antrenati pentru capcanele vietii.

Asadar, trebuie sa intelegem ca iubirea functioneaza ca un drog.

Acest filmulet, merita vazut.