Dincolo de adevăr….e durere! Adevărata faţă a avortului.

Zilnic se fac avorturi în spitale, la secţia de ginecologie, cât şi în cabinetele particulare, unde fete tinere se grăbesc să decidă să scape de o sarcină nedorită, concepută fără voia lor. Însă avorturile pot avea unele riscuri. Pot duce la imposibilitatea de a mai fi mamă, de a avea o familie un viitor, sentimentul de nelinişte şi vinovaţie.

Mai mult, pot duce la incidente cum ar fi perforarea uterului, hemoragii sau infecţii… lucruri nedorite. Un studiu efectuat pe o mare parte din femei arată că apar unele semne în urma avortului cum ar fi: depresie, gânduri de sinucidere şi tristeţe, visuri urîte(cosmaruri) si sentimente de invinovatire.

Dacă stăm să ne gândim bine avortul de fapt este o crimă, este uciderea unei fiinţe care nu are vină şi care nu se poate apăra în nici un fel, dar poate fi apărată de noi. Trebuie să aveţi tăria să spuneţi „NU” oricăre-i persoane care vă va spune că avortul e ceva banal şi să recurgeţi la o astfel de metodă. Nu avem dreptul să hotărâm viaţă nimănui şi nici dreptul la viaţă, aşa cum şi mamele noastre au făcut acest lucru, nu ne-au luat viaţa.

Iată câteva argumente care arată adevărata faţă a avortului care nu mai trebuie văzut ca şi o rezolvare sau ca un lucru firesc şi normal. Sper că imaginile de mai jos, filmate în direct, cum şi ce înseamnă un avort, vă vor convinge în totalitate!

Reclame

4 comentarii to “Dincolo de adevăr….e durere! Adevărata faţă a avortului.”

    • Probabil ca in luna a treia de sarcina…. pt ca doar atunci se poate face un avort. Intre, 10 si 12 saptamani de sarcina, este facut avortul de catre medicii ginecologi.

  1. Incredibil! Nu am vazut niciodata filmuletul asta. Problema avorturilor este una delicata. Personal sunt impotriva acestora.

    • Tocmai ca, adevarata fata a avortului, nu este atat de cunoscuta, incat sa se relateze exact, ceea ce presupune. Este o problema ce trebuie gandita mult, inainte de a se lua o decizie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: