Probabil că această întrebare ar trebui să şi-o pună cele înşelate, sau cele care au trecut prin aşa ceva o dată. După cum ştim, în majoritatea cazurilor responsabilitatea casei, a îngrijirii copiilor şi întreţinerii casei revine soţiilor. Dar s-a întrebat cineva cât valorează o soţie? Trecând peste acest lucru, vom putea spune că bărbaţii care manipulează două destine adică cel al soţiei şi apoi cel al amantei, sunt josnici, pentru că joacă un rol dublu. Amantele sunt cele care ştiu să iubească pe ascuns mai bine ca oricare altele şi să fie rezervate. Dincolo de această dispută, nu ştim care dintre cele două, nevastă şi amantă, este mai câştigată. Vă las pe voi să judecaţi.

Ce doresc bărbaţii?

Bărbaţii de obicei doresc alături de ei o femeie calmă, blândă, câtuşi de puţin obsedată de cariera sa, mamă dedicată şi soţie supusă.

Există o maximă care spune că dacă vrei atenţia unui barbat trebuie să fi problema lui… Cel mai important aliat al soţiilor este comunicarea. Este nevoie ca femeia să acţioneze constant şi conştient pentru a menţine magia începutului, alimentând apoi relaţia de cuplu, păstrându-şi atributele feminităţii.

Un soţ este înainte de toate un bărbat şi o soţie trebuie să rămână femeie. O soţie inteligentă nu face reproşuri şi nici crize de gelozie. O femeie inteligentă le previne, păstrându-şi atributele feminităţii, iar dacă au apărut „mesajele” pot transforma dezvantajul în avantaj. A-ţi păstra căsnicia şi iubirea e o lecţie de viaţă pe care fiecare femeie ar trebui să o ştie. A avea un soţ nu este sinonim cu a avea bărbat, pentru că soţul poate fi soţ soţiei şi bărbat pentru altă femeie.

Femeia care ştie că defapt ea este natura, totodată creatoare şi nebănuită, va depista că ea este esenţa în viaţa soţului ei.

De aceea fiecare soţie înainte de a fi soţie ar fi minunat dacă ar putea fi femeie, pentru acest fapt nu există mai mare bucurie pentru un bărbat-soţ decât să descopere că aceea pe care a iubito este femeia pe care el o caută în altă femeie. Este, de fapt, cea care îl aşteaptă acasă cu dragoste, plină de fantezie şi energie, esenţa pentru o nouă zi din viaţa lui.

Dragostea se reînnoieşte cu fiecare zi, şi cu cât avem grijă să o facem mai frumoasă, cu atât noutatea ei este mai binefăcătoare pentru relaţia noastră. E necesar, şi trebuie să căutăm mereu acel lucru, pentru a menţine relaţia mereu vie.