Videochatul!…un mod care mascheaza prostitutia.

Acest lucru înseamnă să intri de pe internet de acasă, aşa cum o pot face şi copii noştri fără să gândim că li s-ar putea întâmpla ceva rău, şi nu bănuim că acolo poate exista un pericol.
Iată că, tot mai mult moda şi vedetele ne influenţează viaţa, încât mulţi dintre tineri ajung să copieze unele modele de vedetă, să fie în felul aceleia crezând că este mai deosebit, făcând din acest lucru o pasiune.

Toţi tinerii încearcă să scoată frumuseţea lor în evidenţă, preocupându-se mult de imaginea lor, dorind astfel să ajungă o vedetă. Acestea pot fi multe cauze cu care pot accesa s-au pot fi contactaţi pe Messenger de un studio de videochat propunându-le să lucreze pentru ei. O dată ajunşi aici nu fac decât să intre în contact cu multe persoane, adică cei dornici de partide de sex virtual. Trebuie să fi un membru al unui studio pentru a te plăti cu sume destul de rezonabile pentru serviciile tale. Practic te dezbraci când clientul o cere la fel ca şi în cazul unei prostituate care trebuie să îşi satisfacă clientul. În ochii oamenilor aceste fete ce practică videochatul sunt prostituate, cu perdea. Şi totuşi ele cred că această muncă este cinstită şi demnă, şi nu le afectează cu nimic, neînţelegând defapt ce este acestă muncă în esenţa ei.

În această meserie nu sunt doar fete modele, ba mai mult sunt şi femei trecute de vârsta a doua, cupluri, de pe urma cărora se câştigă mulţi bani. Teoretic, te racolează de pe internet prin diferite reclame publicitare de genul, „căutăm modele fete şi băieţi, câştiguri foarte mari”, sau “studioul de videochat au clienţi doar din străinătate şi identitatea ta nu va fi dezvăluită”.

Apoi mai sunt şi siturile de matrimoniale, care sunt cea mai bună momeală, unde se pot trimite mesaje câtorva sute de membre, cum ar fi acesta: “eşti foarte frumoasă, am dori să te angajăm model pentru videocheat”. După ce intri în contact cu ei, vor încerca să te convingă că nu e ceea ce crezi, că doar de tine depinde cât de departe doreşti să mergi cu clientul care va apela la serviciile tale, încât te va face să crezi că nu faci alceva decât să faci conversaţie, cu diferite persoane îmbrăcată provocator, într-un costum de baie sau o fustiţă scurtă.

După ce te-au acaparat, te va lăsa să simţi gustul banilor, şi cât de uşor i-ai obţinut, încât vei vrea mai mult. Cu cât doreşti mai mult, tot atât va aştepta şi clientul serviciile pe care să i le prestezi. Aşa te va atrage în cursa măgulitoare prin care încet- încet restul lucrurilor vor decurge de la sine. În momentul când vei conştientiza unde ai ajuns va fi prea târziu.

Dacă vei vrea să te retragi, te va ameninţa cu difuzarea filmuleţelor făcute cu tine pe internet, ca să te vadă toată lumea, lucru cu care te vor ţine sub control. Capcanele acestor studiouri tind să se diversifice tot mai mult şi să domine tot mai multă lume. Unele persoane cad efectiv în această capcană, iar altele o fac doar pentru bani.

Ce îi împinge pe aceşti oameni să recurgă la tot felul de lucruri, greu de înţeles? Pentru că lumea în care trăim s-a dovedit a fi nemernică şi dură cu noi şi nu toţi putem să îi ţinem piept şi să fim atât de puternici. Alţii, din nevoia de a trăi mai decent, acceptă acest job crezând că nu va găsi altă cale de a câştiga mai mulţi bani. Acest job e tot un fel de prostituţie, dar încă necunoscută de mulţi dintre noi, şi care face zi după zi tot mai multe victime.

Reclame

6 comentarii to “Videochatul!…un mod care mascheaza prostitutia.”

  1. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa. *^*

  2. Am lecturat ceea ce ai scris in acest post al tau si imi place. Continua tot asa.

  3. Prostitutia asta pe internet este masca de multa vreme….asta e ce sa facem …

    • E important sa se perceapa, care este pericolul in momentul in care o persoana se decide sa practice aceasta meserie!. Pentru ca de multe ori sunt capcane….. unde unii cad victime.

  4. foarte clar spus şi argumentat. atenţie, părinţi. eu deocamdată pot spune copilului meu (11) că nu are nevoie de net în camera lui şi îl poate folosi pe al nostru când i se cere la şcoală. restul, trebuie să fie creativi pentru a ţine totul sub control şi a-i ajuta pe cei tentaţi să…
    cât despre cei trecuţi de-o vârstă care fac asta… părinţii lor sunt vinovaţi, că nu le mai stau prin preajmă…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: