Jocurile video! Stimularea copiilor catre violenta.


Jocurile video sunt tot mai accesate şi utilizate de copii. Lucru care le poate influenţa modul de gândire, astfel încât o să vadă în violenţă o parte frumoasă şi necesară, un lucru normal şi firesc.

Pentru că creierul lor cu cât vede şi se obişnuieşte cu mai multă violenţă, cu atât mai mult o vor percepe ca o nomalitate, dezvoltându-le un altfel de stimul, înclinat spre violenţă.

Credeţi că aceste filme video pot ajuta copii să se comporte civilizat în societate? Este cumva un lucru necesar?

Iată doar câteva dintre cele mai violente jocuri video tot mai preferate de copii! Jocuri care permite copilului să tortureze şi să brutalizeze inamicii în funcţie de cele mai sadice porniri pe care şi le pot imagina. Aşa încât trupul personajului erupe prin rana unei plăci împuşcate sau tăiate şi ecranul este împroşcat cu tente roşiatice ca fiind sângele inamicului, precum şi smulgerea mâinilor sau tăierea capului, toate acestea se pot face după plăcerea şi imaginaţia copilului.

Priviţi câteva imagini care se oglindesc în ochi copiilor noştri, imprimate din jocuri cu imagini cum ar fi acestea, şi care stimulează viaţa copiilor noştri, îndemnandu-i la violenţă.

Anunțuri

3 Responses to “Jocurile video! Stimularea copiilor catre violenta.”

  1. Intradevar ….nu e bine sa lasi copii sa se joace jocuri video violente pentru ca invata din ele si intro buna zi poate fara sa vreie omoara pe careva pentru ca asa a vazut in joc….!

    • Gandeste-te doar ca repeti o poezie, de cateva ori!… presupun ca ai retinut cateva randuri din ea. Exact, acest lucru, se petrece si in momentul in care, un copil, vede prin jocuri in fiecare zi tente de sange(culoare)…. Crezi ca nu-i v-a parea normal sau ca si o forma de rezolvare a unor probleme sau conflicte?

Trackbacks

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: