Multi barbati se simt complexati de marime penisului, pentru acest motiv sunt ingrijorati si cred ca nu pot aduce o satisfactie maxima intr-un act sexual, de aceea de multe ori, aparea sentimentul de frustare, inhibare cat si de inferioritate in fata femeii. Motive de ingrijorare nu trebuie sa existe daca femeia (prietena) nu se plange de actul sexual, si daca o satisfaci……iar aceasta depinde doar de preludiu, prin pregatirea actului sexual propriu-zis.

Un penis intre 19-21 cm, raportat la adancimea vaginului, ar fi un maxim de suportat. Dar si cu conditia ca posesorul sa fie experimentat.

Totusi in urma anumitor studii a aparut informatia care spune ca, dimensiunile se situeaza intre 16 si 19 cm, cu o valoare medie normala de 17 cm.

Iar romanii, ar ocupa locul doi in lume la marimea penisului 16-17cm.

Pe locul trei se afla hispanicii cu 15 -16 cm, iar pe locul patru asiaticii cu 14-15 cm. Iar pe locul 1 sunt doar cei ce-i vedem in filmele XXX.

Credeti ca marimea conteaza pana la urma?

Pe de alta parte, daca stam si ne gandim ca punctul G, sursa orgasmelor vaginale este situat la 3-4 cm in interiorul vaginului….. important este insa, cum este stimulat!.

O alta obsesie este grosimea. Totusi sa nu uitam ca, vaginul unei femei, se poate adapta la orice penis!. Consider ca atat femeile cat si barbatii trebuie sa dea uitarii subiectul marimii si sa se concentreze mai mult pe ceea ce conteaza cu adevarat in pat: adica comunicarea, atentia la nevoile celuilalalt, si cunoasterea propriului trup.

De-a lungul timpului s-a crezut că un amant excelent are un penis cu dimensiuni mari, însă s-a demonstrat ştiinţific că pentru un act sexual perfect e nevoie de un amestec de factori psihologici, fizici şi emoţionali şi că doar dotarea nu este suficientă. In concluzie, marimea nu conteaza!

In final va las sa va delectati, cu acest filmulet haios.