Sexul în grup nu este altceva decât o adunătură de femei şi bărbaţi, într-o încăpere, care fac sex la nimerală şi care sunt cei mai expuşi bolilor venerice şi celebrei SIDA. Sunt cei mai predispuşi bolilor venerice.

Cea mai vehiculată motivaţie pentru sexul în grup este dorinţa de a condimenta o relaţie de durată, dar mai plauzibil este faptul că fanteziile sexuale sunt mult mai ademenitoare şi aduc în rândul bărbaţilor multe curiozităţi, motorul care apoi stimulează voiţa ta să se facă îndeplinită. Însă oricine, atunci când va dori să ia această decizie, trebuie să ia în considerare toate consecinţele, toate aspectele aferente unei asemenea situaţii. Sexul în grup nu are un rezultat sigur! Poate să distrugă relaţia sau în cazul unora se poate consolida.

Însă când porneşti spre această decizie ar fi bine să te gândeşti care sunt nevoile şi motivele tale care te înping spre o astfel de aventură.

Adevărul este că nici unul dintre voi nu va putea să concretizeze ce a simţit după ce va şti că persoana dragă a fost cu altcineva, rămâne de văzut după ce fapta a fost consumată.

Dacă partenerul tău este împins de această dorinţă, trebuie să vorbeşti cu el ce l-a făcut să ia această decizie, ce simte şi ce îi lipseşte, şi că nu este o alternativă pentru o viaţă sexuală mai bună.

Reînvie monotonia ce v-a umbrit spiritul vostru şi fi inventivă, încearcă să îl surprinzi cu ceva nou, după care va vedea că o dată ce s-a instalat monotonia într-un cuplu, acest lucru nu înseamnă că totul va rămâne aşa şi că este un sfârşit. Viaţa sexuală poate reînvia oricând chiar şi la o vârstă înaintată, contează să doreşti să îi dai tonul.