Ai insela chiar daca ai stii care este pretul infidelitatii tale? Ai insela chiar daca ai stii ca acest lucru iti poate periclita casnicia? Unii da, altii nu!.

Unii sunt de parere ca un simplu sarut a persoanei iubite cu o alta persoana este suficient pentru a-ti zdruncina increderea in partener. Altii ca doar schimbarea numarului de telefon cu o persoana de sex opus este echivalent cu a fi infidel.

Oamenii sunt diferiti si de aceea au asteptari diferite de la o relatie. In multe dintre cupluri, partenerul este liber sa flirteze in voie cu persoanele de sex opus fara ca acest lucru sa afecteze cu ceva relatia in cauza, in timp ce alte persoane nu concep si nu tolereaza acest lucru intr-o casnicie.

Felul in care o relatie functioneaza depinde de fiecare cuplu in parte. Intr-o relatie, prin comun acord, partenerii sunt cei care seteaza anumite reguli, hotarand ce este permis si ce nu in relatia respectiva”. Nu in ultimul rand, conform studiului, patru din zece persoane sunt de parere ca o persoana isi insala partenerul atunci cand ceva nu functioneaza bine in relatia respectiva. 26% dintre cei intervievati au declarat ca tradarea sexuala denota lipsa de respect fata de partenerul de viata.

Oricat de antrenant si incitant ar fi sa-ti pui in practica una dintre fanteziile tale, a insela insa increderea persoanei langa care iti petreci intreaga viata pentru o aventura de cateva minute nu este tocmai un lucru peste care poti trece cu usurinta.