Cucerirea unei femei este o arta ce se poate invata. Si asta nu doar atunci cand este vorba de o fata oarecare, ci si de cea care nu s-ar uita niciodata la dumneavoastra. Pentru a o convinge sa se lase cucerita, strategia este una clara si consta din trei faze bine precizate: sa ii atrageti atentia, sa o faceti sa se simta in largul ei si, in fine, sa o seduceti.

Acestea sunt etapele a ceea ce este cunoscut in toata lumea si care garanteaza ca seductia nu este ceva ce tine de flori si bomboane, ci in primul rand o chestiune de creier. Haideti sa vedem impreuna cum cred unii ca ne pot cuceri cu foarte mare usurinta…
*Fazele curtarii unei femei*
Succesul sau esuarea „misiunii“ depind de aplicarea corecta a celor trei faze ale curtarii: atractia, crearea unei stari de siguranta si confort si, in fine, seductia propriu-zisa. Etapele trebuie sa fie neaparat in aceasta ordine. In primul rand, prima premisa necesara este atractia reciproca, insa aceasta nu este suficienta de una singura.
In plus, nu trebuie sa dedicati prea mult timp fazei in care trebuie sa va faceti „victima“ sa se simta in largul ei, pentru ca riscati sa fiti considerat mai degraba „un baiat de treaba“ si nu un posibil logodnic. La fel de improbabil e sa treceti de la faza de atractie la faza de cucerire: sansele de a atrage in patul dumneavoastra o fata pe care tocmai ati cunoscut-o este o chestie de noroc, iar pentru asta nu exista, din pacate, o metoda sigura.
Pentru a atrage o femeie frumoasa, cea mai buna metoda e de a aborda intregul sau grup de prieteni, dovedindu-va abilitatea in arta conversatiei sau chiar ignorand total „persoana vizata“. Nu este bine nici sa exagerati prea mult cu complimente. Mai bine ar fi sa o luati un pic peste picior, atragandu-i atentia in legatura cu ceva nu tocmai reusit din aspectul sau.

*Contactul fizic*
La un moment dat soseste si mult asteptatul contact fizic. Cum sa va dati seama daca este momentul potrivit sa treceti la actiune? Raspunsul este destul de complex. Mai intai de toate invatati sa „deslusiti“ limbajul corpului. Pentru a trece la sarut, este nevoie de cel putin trei „dovezi de interes“ din partea sa: de exemplu, ea va atinge, rade la toate poantele, reia conversatia atunci cand dumneavoastra taceti.
In acest moment, adevaratul dusman este posibilitatea ca ea sa se razgandeasca in ultimul moment. In acest caz, cea mai buna strategie este sa fiti alaturi de ea si sa reluati „filmul“ din momentul in care doamna cu pricina a inceput sa opuna rezistenta. Exploatand la maximum aceasta abilitate, metoda mai sus mentionata ar putea da roade.