Ce este swingul… si nu atat de faptul in sine, cat de ideea ca sunt oameni obisnuiti, normali, care fac asta cu o placere nebanuita. Pentru ca swingul defineste o activitate neobisnuita. Unii ar numi-o sex in grup… si probabil asta ar fi cea mai simpla definitie care se poate aplica termenului si activitatii in sine.

Dar stiti care e diferenta? Sotul face sex in grup alaturi de sotie, iar sotia face sex in grup alaturi de sotul ei. Socant, nu? De curand au aparut site-uri de dating specializate pe aceasta tema. Pentru simplu fapt ca o anumita populatie practica acest mod de satisfacere a placerilor sexuale, nu inseamna ca toti o fac. Ca femeie, cum poti sa accepti ca barbatul care inseamna totul pentru tine (care e probabil tatal copiilor tai), sa fie amantul alteia, jucaria sexuala a alteia? Si cum ai putea sa accepti ca acelasi barbat sa te imparta cu altul? Iar persoanele care practica astfel de activitati sunt ori un pic dezechilibrate ori nemultumite de partenerul de viata…si in cel mai rau caz dezamagite de ele insele. Probabil multe femei accepta sa practice acest sex, doar pentru a-i face placere sotului indeplinindu-i  astfel,  una din fanteziile  sexuale,  sau de  frica de a nu fi lasata de acesta, dorind astfel sa fie  mai mult decat sotie. Daca te trezesti ca ai ales aceasta optiune, aceasta nu poate fi o rezolvare, a unor probleme cu care un cuplu se confrunta. Rezolvarea problemei tale,  sigur se afla in alta parte, doar trebuie sa  gasesti mai multe optiuni, chiar daca acestea sunt de  durata, totusi sunt sigure!.  O data cu  practicarea sexului in grup( swing),va trebui sa te astepti si la celebrele  boli venerice, care nu se vor lasa de tine.  Iar dragostea o sa-ti para o chestie nebuloasa, in care nu mai esti constient de sentimentele care le ai fata de persoana iubita, sau  daca acestea mai exista.
O data cu disparitia dragostei, nu  mai exista  alt  lucru, care sa mai poata  sa tina legatura stransa dintre  doi oamenii, un cuplu.
Reclame