Secretul nu stă în faptul că trebuie să arăţi foarte bine sau să îndeplineşti un anumit tip de ideal masculin, ci în dorinţa ta reală de a dori să te simţi bine alături de partenera ta fără ifose sau idei preconcepute.
Atunci când unei femei i se propune o întâlnire ea te va analiza foarte rapid şi aproape fără să îţi dai seama căutând la tine acele semne care să o facă să refuze din start implicarea într-o relaţie.
Foarte preţioase pentru orice femeie sunt momentele de sărbătoare când îţi doreşti să fii parte dintr-un grup mai mare cu care să împarţi nişte clipe speciale precum trecerea în noul an sau ziua Sf. Valentin. Bărbaţii care se feresc de astfel de momente speciale şi preferă mai degrabă să rămână acasă, în doi, sunt trataţi drept ursuzi şi plictisitori şi scad mult în ochii partenerei dacă nu renunţă la această alegere. La fel va fi şi în cazul întâlnirilor de familie sau a celor aniversare când trebuie să te prezinţi cu brio în compania prietenilor.
Lipsa de ambiţie sau respect faţă de propria persoană sunt motive suficient de puternice încât să scoată o femeie din sărite şi să îşi dorească să te părăsească mai ales atunci când le manifeşti şi în public, în prezenţa unor persoane pe care ea doreşte să le impresioneze cu realizările tale. Bărbaţii care au o meserie oarecare, dar care ştiu să arate că sunt foarte interesaţi în ceea ce fac şi dau dovadă şi de ambiţie în obţinerea unei posibile promovări sunt foarte bine cotaţi în ochii femeilor şi ele nu vor avea nimic de reproşat în asemenea situaţie.
Lipsa de consideraţie faţă de necesităţile unei femei şi trecerea ei în plan secund de fiecare dată când alţi factori intervin în ecuaţie este un semn clar că lipsa de fidelitate va marca destinul relaţiei romantice şi dacă mai apar şi manifestări de lipsă de cavalerism, atunci femeia va căuta fie să te aducă la gânduri mai bune fie, dacă aceasta nu e posibil, să te părăsească în cel mai scurt timp posibil. Afecţiunea faţă de celalalt, punctată de dovezi zilnice de apreciere, este vitală pentru orice femeie şi când acest lucru nu pare uşor de obţinut ea va hotărî să te îndepărteze dorindu-şi cu totul altceva decât alegi tu să îi oferi.