Machiajul permanent.

Machiajul permanent se executa pe principiul unui tatuaj obisnuit, cu cateva mici deosebiri: colorantul inofensiv, care se introduce sub piele, patrunde doar un mm in derma in cazul machiajului permanet, pe cand in cazul tatuajului clasic colorantul patrunde mai profund.
O alta deosebire importanta ar fi durata: tatuajul propriu-zis este, practic, pentru toata viata, machiajul permanent se pastreaza pentru o perioada de maxim 3 ani.
Machiajul permanent al pleoapelor.
Acesta arata ca un contur, de obicei, negru, executat cu un creion solid sau lichid (culoarea poate varia in functie de preferinte). Conturul superior al pleoapelor confera ochilor expresivitate, iar genelor – volum. Conturul inferior al ochilor, insa, nu se potriveste tuturor persoanelor, pentru ca vizual coboara nivelul ochilor si ii adanceste. In afara de asta, din nefericire, pot sa determine inrautatirea starii pielii si in consecinta aparitia ridurilor.
Intr-o prima faza veti discuta cu un specialist (make-up artist), care va va ajuta sa alegeti tehnica, desenul, culoare si alte detalii.
Anestezierea este o parte obligatorie a acestei proceduri si de aceea ar fi bine sa va atarnati foarte serios fata de ea si sa mentionati daca aveti cumva alergie la vreun preparat.Daca nu sunteti sigura despre cum veti suporta procedura, insistati asupra anesteziei chiar daca vi se spune ca este nedureros.
De tehnica si tipul de machiaj permanent dorit, depinde modul in care se va desfasura procedura.
Perioada de regenerare a locurilor prelucrate depinde in general de modul in care urmati recomandarile specialistului si este cuprinsa intre 3-5 zile, uneori chiar mai mult. Se considera ca rezultatul interventiei poate fi cu adevarat admirat abia dupa 28-30 zile.
Durata depinde de mai multi factori: calitatea lucrului, ingrijirea corecta a pielii si paticularitatile ei individuale. In medie, perioada pentru care un permanent “va ramane” cu dumneavoastra, e cuprinsa intre 6 luni si 3,5 ani.
Exista contraindicatii pentru machiajul permant? Exista, chiar foarte multe:
*maladii printre care SIDA, diabetul, hepatita
* administrarea de anticoagulante
* predispunerea la reactii alergice
Anunțuri

One Comment to “Machiajul permanent.”

  1. orice procedura trebuie facuta de un profesionist intrun mediu igienic si care sa insipire incredere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: