Preludiul, in pregatirea actului sexual.

Preludiul este pregătirea corpului pentru trecerea acestuia prin fazele actului sexual şi în final pentru orgasm.
Mângâierile, îmbrăţişările, intimitatea fizică, împreună cu sentimentul de siguranţă, afecţiune, sunt elementele importante ale preludiului.De asemenea sărutul este considerat ca fiind  principal, si  care da  importanta  preludiului. Se considera însă că, zona cu cel mai mare potenţial erotic, este chiar mintea, psihicul.
Adesea în timpul preludiului sunt jucate roluri de fiecare din parteneri, roluri care stimulează, si excită psihicul. Unele fantezii presupun acte de dominare sau de supunere, care sunt acceptate doar în aceste circumstanţe. În general astfel de comportamente necesită o bogata imaginatie, şi o comunicare între parteneri, stabilind sau descoperind, aceste reguli impreuna.
Pentru anumite persoane durerea este o sursă puternica de plăcere, iar astfel de comportament este supranumit “sadomasochism”si acest stil presupune, pedeapsa fizica, sau imobilizarea partenerului, folosirea diferitelor obiecte sexuale, care ulterior ajuta la stimularea placerii, in timpul actului sexual.  Insa sadomasochismul, acest fel de comportament, este considerat de pshiologi ca si o detasare de la realitate, cat  si o deviere de comportament. O alta medtoda folosita a preludiului este stimularea punctului „G”. Foarte mulţi nu ştiu de existenţa punctului G, care este un ţesut nervos, aseamănător cu un bob de fasole,si este localizat la aproximativ jumătatea distanţei dintre partea posterioară a osului pubian, şi partea superioară a cervixului. Punctul G, este de dimensiunea unei monede, şi se află la 6-7 cm în interiorul vaginului exact în spatele osului pubian.
In timpul preludiului, mai pot fi ca si stimulente unele loţiuni şi uleiuri, care ajuta si sunt folosite, pentru mângâieri şi masaje senzuale,acestea având diverse arome.
Insa filmele erotice, si site-urile de internet, produc un impact mult mai mare, asupra oamenilor,  indiferent de varsta si sex.
Anunțuri

2 comentarii to “Preludiul, in pregatirea actului sexual.”

  1. Da, probabil, de aceea este

  2. Pacat ca viteza asta in care traim te mai face sa sari peste preludiu uneori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: