Nu se stie, cand dragostea moare ucisa…. Ucisa de alta persoana!? Atunci cand in cuplu exista o nevasta care domina, impune si conduce, sotul este predispus la cautari, in afara. El va cauta un anumit profil feminin, care sa-i implineasca anumite nevoi.

Insa ce sunt amantele!?

Amantele sunt genul de femei care au nevoie de protectie. O amanta va raspunde instictiv acestor nevoi, facandu-l pe barbat sa se simta util. Apoi intimitatea, si de aici nevoia de convorbiri nelimitate, subiect de intalnire.

Amanta mereu va interpreta rolul victimei, care are nevoie de protectie. Uneori, unele amante doresc sa fie pe locul intai, si de aceea ele, se vor transforma ca si in neveste, pentru iubitii lor.

In schimb, nevasta va ocupa in mintea lui, locul mamei care il critica, il ingrijeste, si ii spala, si il doctoreste.

La un moment dat, sotul, isi va dori o femeie, si nu o mama, tocmai ca sa ii puna in valoare calitatea de adult. Ulterior in unele cazuri, amanta, va deveni nevasta…. diferenta va fi aceea ca, atunci cand era amanta lui, ii sifona camasile, deschizandu-i nasturii, iar acum ca a devenit nevasta, va trebuie sa-i calce camasile.

O femeie care alege sa devina amanta, ar trebui sa se intrebe de ce admite asta in ei,  si anume un barbat cu jumatate de norma. Doar atata poate? De ce accepta o astfel de relatie cand poate avea ceva mai bun? Doar de ele depinde, ca visele lor sa devina realitate!

Acest filmulet, merita vazut!
 

Reclame