Fără prea mare efort, poţi găsi metode ieftine şi bune pentru întreţinerea părului acasă, fără să consumi prea mult timp prin saloanele de cosmetică. Şi de asemenea, vei putea economisi şi bani.
Look-ul oferit este cel în care buclele nu încep chiar de sus, ci de undeva din dreptul urechii. E foarte important să faci în aşa fel încât să nu pară de neatins părul tau, şi aspru.
Încercaţi următoarea metodă!
După ce ţi-ai spălat şi clătit părul bine înfăşoară-l într-un prosop circa 5 minute. Apoi vei putea să aplici o cantitate de spumă pe toată lungimea părului tău.
Încearcă să înfăşori doar câte o şuviţă din părul tău pe o perie piaptăn rotundă, pe care o vei usca cu feonul, dar cu aer rece.
După care încercă să-ţi aranjezi tot părul cu peria rotundă aducându-i astfel vârfurile părului în interior sau exterior, prin întoarcerea lui cu peria, după preferinţa fiecăreia.
Pe vârfurile părului întoarse în interior sau exterior, se poate aplica apoi o ceară de păr fluidă sau pray, pentru a menţine astfel un mai bun aspect al acestuia şi de lungă durată.