Lectie de dragoste.


Mintea îsi pune în fata tot felul de piedici, îsi înfatiseaza persoana iubita sub tot felul de aspecte?Ignora-le!!. Sunt hatisurile iluziei….se vor împrastia!. Toate acestea sunt pasi pe calea dragostei…nu poti elimina aceste etape. Chiar si esecurile noastre ne conduc spre reusita cu conditia sa continuam.
Cel ce nu vrea sa alerge, acela nu va cadea niciodata, cel ce vrea sa iubeasca cu adevarat acela va cunoaste adevarata dragoste. Cine se poate mentine pe calea dragostei, în mod egal?Lucrurile nu ramân niciodata stabile în aceasta lume instabila.
Bucuriile si tristetile vietii se deruleaza potrivit destinului nostru iar acest ciclu este în parte responsabil pentru eforturile si esecurile noastre, pentru intensitatea sentimentelor noastre. În ciuda acestora, îndragostitul trebuie sa îsi mentina eforturile…nu trebuie sa se simta descurajat, dezamagit de esecuri si cazaturi. A trai în aceasta lume înseamna a învata, mai curând ori mai târziu, lectiile dure, care ne învata ca umilinta este necesara înainte ca iubirea sa se poata naste. Aceasta ne va fi de un mare ajutor în a duce o viata cinstita,de a nu rani sentimentele nici unei fiinte.
Anunțuri

One Comment to “Lectie de dragoste.”

  1. N-am argumente nici să te contrazic, nici să te confirm! Măcar la iluzia împlinirii prin dragoste avem dreptul să aspiră. Fiecare. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: