Puterea gandului.

Trebuie sa credem ca ne putem depasi limitele, pe care de altfel cred ca, tot noi le trasam. De cate ori s-a intamplat ca, in ciuda sperantei, lucrurile sa nu aiba un final fericit? Si totusi, speranta, este mai mult decat un leac. Totusi incercand sa gandim pozitiv ramanem surprinsi de rezultate si de noi insine. Nimic in viata noastra, nu este intamplator, tot ceea ce ni se intampla este o consecinta a faptelor, si a gandurilor noastre. Faceti lucrurile sa se intample prin puterea gandului! Oricum, nu avem nimic de pierdut…iar fortele universale se vor pune in miscare. Atunci cand simti disperare,spaima sau furie aceste sentimente indica faptul ca nu esti pe aceeasi lungime de unda cu ceea ce ceri sa ti se intample. Legea atractiei nu face altceva decat sa iti dea din ce in ce mai mult, din acel lucru.
Hotarastete asupra a ceea ce iti doresti, crede ca poti dobandi acel lucru, crede ca il meriti, si crede ca toate acestea sunt posibile. Cel mai important trebuie sa crezi in ceea ce iti propui, ca vei reusi!
Reclame

2 comentarii to “Puterea gandului.”

  1. Am vazut si eu The Secret, dar trebuie sa recunosc ca uneori prinde bine sa fim realisti.O functiona ea legea atractiei, dar hai sa mai si revenim cu picioarele pe pamant.

  2. Da, este foarte adevarat ,trebuie sa invatam sa gindi, pozitiv!Astfel vom elibera energii pozitive, care mai devreme sau mai tirziu, se rasfring asupra noastra!Din pacate, foarte putini cred in acest lucru, dar asta nu il fac mai putin real. Sintem uneori atit de incuiati Imi amintesc de o cunostinta, pasionat de fenomenele paranormale, de studierea parapsihologiei. Spunea ca preferam sa cheltuim bani,risipim energie si timp in goana dupa mentinerea sanatatii.Or fi ele necesare, la un moment dat, dar…Ar fi absolut usor si benefic, daca in fiecare dimineata,ne-am aseza pe un scaun cu fata spre rasarit si uitind pret de vre-o 10 minute de toate, ne-am concentra autosugestionindu-ne cam asa(pe scurt);”De undeva din univers,o raza de lumina plina de energie pozitiva,patrunde prin fereastra noastra, ne inunda fiinta intrind in noi prin crestet , coborind incet in corp,in membre,curatindu-ne de tot ce nu ne este benefic si scurgindu-se apoi prin talpile picioarelor in pamint.” Aveam semnale ca ceea ce spune,are o baza reala…Si totusi,continuam sa lenevim pina in ultima clipa,sa cheltuim bani,energie si timp,fara sa experimentam macar terapia prin puterea gindului!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: