Am să fac o paranteză, în care să precizez faptul că, mi-am dorit ca acest blog să fie citit, tocmai pentru a face cunoscută, adevarata faţă a lui Gelu Florea, aceea care multi dintre voi nu o cunosc, astfel  sunt manipulaţi de maiestrul jurnalismului Gelu Florea, care a clădit un ziar, vădit din minciuni şi mizilicuri false, demne de un om ca el.
Gelu Florea, nu este alceva decât un “gogoman şi demagog” şi chiar acum o să fac dovada.
Ieri, Gelu a scris pe blogul lui: O precizare pentru nepricepuţi: ZeList nu este un sistem de monitorizare a traficului! o-precizare-pentru-nepriceputi-zelist-nu-este-un-sistem-de-monitorizare-a-traficului
La acest articol, au fost mai multe comentarii…numai că acestea puteau să-i ponegrească imaginea de ţap potent şi viteaz cum se crede, aşa că, nu a lăsat decât cateva dintre acestea, si tocmai acelea, care i s-au părut a fi mai convenabile, atât cât să pară o victorie în favorea sa. Însă această victorie, nu este decat, una iluzorie.
La acel articol într-un comentariu(redau câteva rânduri) Gelu Florea preciza, referitor la persoana mea:
“Cât a lucrat la TurdaNews, i-am interzis să copieze şi chiar i-am atras atenţie, după ce au fost sesizări în acest sens. Ulterior, nu am mai lăsat-o să scrie. Articolele le primeam pe email, pentru că am vreme să văd ce face fiecare persoană care colaborează cu TurdaNews, indiferent cine este”.
Am dat şi eu replica!…numai că comentariul meu nu a fost lăsat. În comentariu făceam referire la faptul că, eu am scris în continuare la turdanews, şi după despărţirea mea de acesta, şi nu  este cum sustine el, că nu mi-ar mai fi dat voie să scriu.
Acum iată şi dovada, care a fost şi comentariul meu, dar normal că a fost şters…altfel îl arăta pe Gelu, că este un mare mincinos, şi încă cu diplomă!
Comentariul meu, care trebuia să apară pe turdanews:
În schimb Gelule, probabil tu ai pierderi de memorie, dacă zici că înainte să ne despărţim, eu nu am mai scris pentru turdanews.
Şi desigur că ceea ce afirm acum, se poate vedea aici! Iată data când am scris eu acest articol, 23 Mai 2010, când noi eram despărtiţi, şi asta se vede şi din comentarii.9920-iubirea-un-bibelou-de-porelan.html
Aici este articolul, din data de 30 April 2010, atunci cand el, a facut public despartirea noastra. show-must-go-on
Deci, eu am scris pt. ziarul tău, şi după despărtirea noastră…într-adevăr atunci le-am trimis pe mail.

Din seria gogomanului demagog, am să  mai redau câteva lucruri!

Gelu, preciza tot la acel articol (redau citat) şi anume că:
“Ştiu că e frustrant să vedeţi cum TurdaNews are mai mulţi cititori decât toate site-urile din Turda şi Câmpia Turzii, la un loc, dar e penibil să apelaţi la jmecherii ieftine, doar pentru că nu suferiţi realitatea crudă… Traficul se măsoară pe site-urile specializate în măsurarea traficului. Înscrieţi-vă acolo şi apoi vedeţi ce greu este să elaboraţi strategii de creştere a numărului de cititori”
Iată că nu este chiar aşa greu cum el precizează acum :))Păi…Gelule, tot tu ai scris pe blogul tău dragule, cum îşi măresc cei de la ziarul 21 traficul, cu cititori fictivi…vezi că se poate şi la turdanews!? :)) Iată, că acest lucru chiar tu l-ai precizat! ziarul-21-are-priza-la-polonezi

Să mai spun că turdanews, are şi jurnalişti fictivi? Desigur!…Adrian Moldovan, si Raluca Pop, care sunt tot Gelu, dar mai exact, Gelu în unele din personalitătile lui multiple. Dacă consideraţi că nu este relevant ceea ce eu afirm, aş dori ca Gelu, să facă dovada erorii mele…dar desigur ca, nu va putea! Cine l-a văzut vreodată pe Adrian Moldovan, sau pe Raluca Pop, în toţi anii lor de activitate de la turdanews!?…Nimeni!!!…tocmai pentru faptul că aceştia nu există decât în mintea lui sumbră. Atunci, cum credeti că un ziar care se declară a fi cu liberă şi dreaptă opinie, si care se bazează pe lucruri concrete, adevarăte, vădite să manifeste şi să adopte o imagine şi o realitate a societătii, tocmai acesta trişează. Cum se poate ca acest ziar, să se bazeze pe adevăr şi dreptate, când” însă-şi el”a pornit cu “stângul” inventându-şi jurnalişti, care nu exista, având la bază un neadevăr, care este promovat în continuare cu mult fast şi tantam.
Cum poţi spune că eşti balaur cu 7 capete, când de fapt, eu văd doar unul, dar şi acela anemic…deci, nu cred că mai încape vorbă!
Acestea sunt doar câteva lucruri, vizavi de jurnalistul Gelu Florea…practic am  multe dovezi, dar toate la rândul lor, în ordinea lor firească.