A venit primavara si hainutele subtiri, lejere, de vreme calda si-au facut aparitia din nou in garderoba ta. Abia ti le-ai aranjat in sifonier si nici nu ai purtat bine cateva dintre ele ca ai inceput sa iti dai seama ca nu te mai incap deloc.

Sa fi intrat la apa, te gandesti imediat, sau poate asa le-am cumparat anul trecut si nici nu mi-am dat seama…sau poate m-am ingrasat?
Si deja simti cum ti se ridica tensiunea la cote maxime, inima iti bate tot mai tare cu gandul la faptul ca vara e aproape si trend-ul sezonului: costumul de baie e pe cale sa-si reintre in drepturi. Ce te faci?
Este o problema a majoritatii femeilor sa aiba probleme cu greutatea dupa sezonul de iarna si fiecare gram in plus ii atarna greu, mai ales asupra psihicului. Specialistul sustine ca este evident o depreciere a imaginii de sine, insa exista multe femei care au o imagine deformata asupra propriei persoane, femei care percep un kilogram sau doua ca facand cat zece, ceea ce evidentiaza o reala problema legata de imaginea de sine, mult mai profunda, care trebuie tratata ca atare.