Şi tu poţi trece peste o despărţire…


Vrei sa-l/o uiti si nu poti!? Ce vei face? Vei sta toata ziua in casa, si vei plange? Crezi ca te va ajuta cu ceva?..in nici un caz! Nu faci decat sa te afunzi mai mult in tristete.
Daca esti constient/a si nu mai speri ca va veti impaca, nu are rost sa te mai gandesti la aceasta iubire. Caci daca iubeste cu adevarat, se va intoarce, oricat de dureros a fost, oricat de mult ai gresit.
Daca iubeste cu adevarat…va regreta, se va intoarce la tine, pentru ca iubirea este intocmai ca un drog.
Daca macar obisnuinta fata de tine, nu il/o face sa se intoarca, si poate rezista, inseamna ca nu regreta nimic, nu simte iubirea, nu e persoana in care ai crezut…deci cu atat mai mult merita uitat/a.
Mai bine sa te simti liber/a, incearca sa gasesti o persoana cu care sa incepi o relatie tocmai pentru a uita, si  pentru iesi din tristetea care te invaluie…ar putea fi chiar un prieten!
Te vei simti mult mai liber/a si plin/a de speranta daca vei gasi persoana potrivita, care sa te scoata din impas, si ulterior sa prinzi noi forte pentru a incepe alta viata.
Incearca sa nu ii raspunzi la email-uri sau telefoane, pentru a nu accentua durerea provocata de despartire. Indiferent cat ar fi de greu, si tu poti merge mai departe…
Oricare ar fi atitudinea ta in fata unei despartiri, in oricare dintre situatii te-ai afla, si oricat de greu ti-ar fi, este necesar sa iti recapeti bucuria de a trai, chiar daca ai pierdut o mare iubire… caci in viata vei mai iubi!

***Iata ce spune Cristian Turcu, despre iubire…..

„A iubi inseamna a trai viata celuilalt. Sa uiti de tine si sa te daruiesti cu totul celuilalt fara a astepta vreodata ceva in schimb, aceasta este adevarata iubire care te inalta si te purifica de tot ce e murdar in lumea aceasta”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: