Este statutul financiar al unui bărbat suficient ca să te facă să te „îndrăgosteşti „de el?

Prima imagine a unui bărbat îţi poate spune multe despre el, e destul de simplu să ghiceşti cum stă cu bugetul, prin hainele care le poartă, maşina care o conduce, localurile care le frecventează, lucruri care trădează bărbatul respectiv. Cert este că majoritatea bărbaţilor care îşi „permit” nu ezită să arate acest lucru, pentru că scopul nu mai este un secret. Toţi doresc o relaţie, fie această relaţie de lungă durată sau doar una pasageră. Deşi se spune că banii nu aduc fericirea, totuşi contribuie într-o anumită măsură la realizarea ei. Depinde de fiecare ce înţelege prin “fericire”.

Cel mai des întâlnit lucru la femeile care acceptă o relaţie pentru bani este aceea să devină dependentă de banii iubitului său, lucru care te ţine legată de el, prin nevoile tale. Dincolo de toate pentru unele femei acest lucru este sentimentul de „afecţiune” pe care unele îl doresc, la fel nu mai contează vârsta, etnia, anturajul, greutatea, lucruri peste care trec uşor cu vederea, şi care nu mai contează.
Concluzie: portofelul îi va spune cât de mult îi va accepta unele lucruri şi câtă dragoste va avea de oferit.

La polul opus există şi persoane care cred cu adevărat în dragoste, depinde de persoană ce idealuri de viaţă are, ce vise şi cum gândeşte.

Nu ştiu dacă unele persoane îşi pun întrebarea cum arată adevărată dragoste, unde se găseşte aceasta, cum se simte şi dacă merită să trăieşti cu adevărata acel sentiment unic propriu, respectiv iubirea faţă de jumătatea ta.
Oare merită să piardă aceste femei ce culeg „dragostea” din portofelul unora, în care investesc timpul şi anii tinereţii care nu se mai întorc? Se spune că dulcele gust al iubirii profunde poate unge şi cele mai sadice şi înrobite suflete. Dragostea nu se moşteneşte, ea mereu ne veghează.
Pentru unii dragostea este ”hrana” cea fără de care nu pot trăi şi prin care există în univers.

Un vechi proverb spune că: „Studentul îşi dă licenţa să termine cu şcoala, preotul dă împărtăşania să termine cu credinţă, iar bărbatul îşi ia nevastă să termine cu dragostea!”.

În concluzie: fiecare să judece singur după voia lui!