Berbecul
Nici nu-i trece prin cap să te înşele, atâta timp cât este foarte îndrăgostit/a de tine, pentru ca el/ea, pune dragostea mai presus de orice. Berbecul nu ştie foarte bine să mintă şi nici nu-i place, de aceea dacă te înşală vei afla imediat.

Taur
Daca nu doreste să ştie detalii despre trecutul tău sau, dacă nu vorbeşte despre planuri de viitor, atunci înseamnă că nu eşti aleasa/l pentru ca el cand alege…alege pentru toata viata. Altfel inseamnă doar că „testează terenul”, iar tu eşti una/l dintre „variantele” de din viaţa lui/ei.
Gemeni
Poate avea chiar vrea o relaţie serioasă cu tine, dar oare cum sa îl/o deosebeşti pe cel/a serios/a de cel neserios/a? Fii atentă la „şiretenia” din privire şi zâmbet. Aceasta îi trădează.
Rac
Poţi spune că ai găsit persoana ideala: familist/a convins/a, de încredere şi extrem de fidel/a. De cele mai multe ori este indecis/a şi ia foarte greu hotărâri majore, prin urmare i-ar fi extrem de greu să rupă o relaţie aparent solidă, pentru o fantasmă.

Leu
Primele semne ale infidelităţii unui Leu? Îţi va atrage atenţia asupra imperfecţiunilor pe care le ai. Leul nu are mustrări de conştiinţă atunci când înşală. Pur şi simplu, aceştia vor să facă fericite cât mai multe persoane, pentru că au atâtea de oferit.

Fecioara
Fecioară îţi poate fi devotat/a până la moarte.  Şi oricum, dacă te înşală, slabe şanse să afli, iar escapada va rămâne un secret pentru totdeauna.
Balanta
Deşi se simt atraşi din toate părţile de ispite, persoanele născute în acest semn zodiacal înşală extrem de rar. Dacă se întâmplă, totuşi, să afli că te înşală, acest lucru va fi posibil din cauza unor chestiuni legate de suflet, care îl/o face să reacţioneze ciudat.

Scorpion
Aceşti nativi tind să aibă alesi/e gelosi/e sau extrem de gelosi/e .
Scorpioni sunt deosebit de complicaţi şi le este foarte greu să facă ordine în sentimente lor, iar atunci când înşală, cad în propriile capcane.
Sagetator
Nestatornici – este cuvântul care îl caracterizează pe săgetător. Orice este interzis îl/o atrage, si il/o face curios/a. Insa,de cele mai multe ori, aceste „ieşiri” îl fac să regrete, dar asta doar până la următoarea escapadă.
Capricorn
Este extrem de selective/a în alegerile lui/ei. Totusi, atunci când calcă strâmb, se dă singur/a de gol, iar toate planurile minuţios calculate se dau peste cap, pentru că socoteală din târg nu se potriveşte cu cea de acasă.
Varsator
Acestia, nu se prea ascundă după deget. Este mereu indecis/a, asta pentru faptul ca tot timpul caută ceva nou, un alt caracter. Faptul că nu ştie ce sa aleagă, îl/o face trist/a, apoi bucuros/a că a găsit ceva nou, apoi trist/a, si din nou fericit/a… şi tot aşa.
Pesti
Acesti zodii îi place să viseze şi o face mai mereu…Uneori visează la zeci de femei/barbati, în acelaşi timp. Iar pentru că este destul de comod/a din fire, preferă să nu treacă la fapte, mai degrabă îşi face amante/i în vise, si mai greu pune visul in practica.
Reclame