Iertarea partenerului/ei este un proces continu de transformari care trece prin mai multe etape. Timp in care ai vreme sa cantaresti lucrurile, sa le pui cap la cap, sa observi ceea ce a durut cel mai mult, efectul asupra ta, si cat de mult a insemnat pentru tine  totul.

Totusi, atunci cand sunt si copii in joc, lucrurile devin mult mai complicate, procesul iertarii este mult mai lung si mai ganditor.

Insa totul depinde de fiecare…a ierta, sau nu a ierta nimic!  Caci infedilitatea, depinde de gravitatea situatiei. Iar pentru unii aceasta, infidelitatea este de neiertat. Astfel partenerul/a brusc nu iti mai este nici macar prieten, ci dusman, si coenstizezi ca “intre dragoste si ura”…este doar un pas!.
Totusi, mai important decat numarul greselilor iertate, este gravitatea acestora, cat si efectul lor asupra ta, cat de mult te-au facut sa suferi, cat de mult te-au schimbat, si cat de mult mai crezi in viata de cuplu. Asa ca ajungi sa te intrebi daca, merita sa-ti mai investesti sentimentele fata de aceasta persoana.
Insa sa cantarim viata….pentru ca este nevoie sa ne regasim vitalitatea! Iertarea partenerului nostru este o alegere constienta, doar pentru iesirea din impas si pentru stabilirea noului curs al vietii noastre.

Reclame