Anexitatea, este o boală tot mai frecventă.


Anexitatea este o problema majora si afecteaza tot mai multa populatia, aceasta este intalnita tot mai des la femei decat la barbatii.
Anxietatea, se caracterizează printr-o stare permanentă de tensiune psihică, iritabilitate, lipsă de încredere în propria persoană, incapacitate sau rezerve în asumarea unui risc, tremur şi alte reacţii.
Totusi, cea mai frecventa cauza este incapacitatea de a face fata problemelor care cauzeaza stresul. Starile anxioase accentuate, pot fi cauzate si de tulburari de ordin medical, cum sunt afectiunile tiroidei, sau psihiatric, numite ca si atacuri de panica sau depresie.
La populatia tanara, tulburarile psihiatrice sunt o cauza frecventa de anxietate, si face parte din reactiile emotionale fundamentale ale omului, la fel ca si depresia, respectiv suferinta.
Cei care sufera de anxietate, se simt agitati fara sa stie de ce, precum au si anumite obsesii, ganduri, imagini sau impulsuri nedorite, care provoaca anxietatea. In cazurile in care simtiti simtome ale anxietatii, este indicat sa va adresati unui psihoterapeut care va poate ajuta sa tratati aceste trairi.
Sintome ale anexitatii.
**variaţia tensiunei arteriale
**senzaţie de nod în gât
**cefalee
**transpiraţie excesivă
**senzatie de lesin
**modificarea apetitului cu o crestere sau scadere in greutate;
**modificarea somnului, fie prea mult sau prea putin.
**scaderea interesului pentru viata
**incapacitate de concentrare sau de a lua decizii
**stare de slabiciune
**sentimente de vina nejustificate
**ganduri legate de moarte si suicid
Tulburare de anxietate, poate sa conduca la izolatie sociala si sa altereze capacitatea persoanei de a lucra, invata si a efectua activitati de rutina. Poate sa dauneze relatiilor cu prietenii, familia si colegii. Este o boala foarte serioasa cu tendinte de autodistrugere pana la suicid.
Anunțuri

One Comment to “Anexitatea, este o boală tot mai frecventă.”

  1. COPILUL MEU ARE 6 ANI SI II ESTE FRICA TOT TIMPUL CA VA FI LASAT SINGUR .CA O SA PLEC LA MAGAZIN SAU LA O VECINA SI VA FI LASAT SINGUR IN CASA SAU IN CURTE DAR CEL MAI RAU LA GRADINITA .NU A FOST LASAT NICIODATA SINGUR DAR TOT TIMPUL ARE FRICA ACEASTA.DACA STA CATEVA MINUTE SINGUR IN CASA SI EU SUNT IN CURTE SI NU MA VEDE IESE TIPAND CA NU MA GASESTE. ESTE GROAZNIC NU VREA SA INTELEAGA CA NU O SA-L LAS NICIODATA SI CA ESTE IUBIT SI DORIT DESI STIE CA NU A FOST LASAT NICIODATA SINGUR ASA CUM II ESTE LUI FRICA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: