Fiecare are dreptul la viata, sa se bucure sa fie fericit…De multe ori simtim ca sufletul pereche este in jurul nostru, il asteptam, sa-l atragem inspre noi, si sa-l cunostem in adevarata lui splendoare.

Este adevarat, ca un suflet pereche ne poate aduce multa fericire, se strecoara incet in viata noastra si ne indeamna sa luam decizii nebanuite, ne inspira sa ne analizam, sa vedem exact cum suntem si daca este nevoie sa ne transformam, dar cel mai important lucru este ca ne conduce catre cele mai importante lectii din viata.
De cele mai multe ori, in mod constient, punem o adevarata bariera in jurul nostru, pentru ca ne este foarte dificil sa ne implica din nou intr-o noua relatie, dupa o despartire.

Apoi ne intrabam, ce vrem de la viata? Care sunt asteptarile noastre? Cum vrem sa fie persoana cu care dorim sa fim in viitor?…stim ca nu gasim perfectiunea, dar macar asa incercam sa eliminam o parte din barierele din jurul nostru.

Constati cu mare regret ca dragostea nu e doar fericire…dragostea este lumina, frica, este si intuneric. Dragostea poate fi doar un verb, incat apare frica, si astfel preferam ignoranta! Incepem sa ignoram dragostea, neputand sa ne manifesam adevarata latura a fiintei noastre, atat incat sa putem vedem pana unde sunt limitele noastre…pana unde ne duce puterea noastra.
Insa, sa nu uitam, ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, facem copii, divortam, plangem, uitam si iertam…pentru ca asa e viata, si trebuie sa o putem accepta asa cum este ea!.