Importanta testului Papanicolau.

Testarea Papanicolau, este un control medical gratuit. Testul implica recoltarea unei probe de la nivelul colulului uterin.
Acest test trebuie facut de orice femeie, daca a inceput viata sexuala, pentru ca, cancerul de col uterin nu tine de varsta…este necesar, incepand de la varsta de 18 ani sau incepand de la varsta la care femeile devin active sexual.
Testul acesta ofera informatii foarte exacte despre orice transformare aparuta la celulele de la nivelul vaginului si al colului uterin. Testul se face anual, si este necesar pentru ca acesta poate releva cu certitudine existenta sau inexistenta celulelor de tip cancerigen.
Orice boala depistata in timp, poate fi ameliorate sau vindecata, de aceea e nevoie de un control periodic pentru a depista formarea celulelor cancerigene, si ulterior acordandu-se un tratament corespunzator pentru eliminarea acestora. Cu ajutorul acestui test, se depisteaza rapid orice problema a colului uterin sau a vaginului.
Reclame

One Comment to “Importanta testului Papanicolau.”

  1. Cred ca unul din factorii care influenteaza aparitia cancerului de col uterin este si lipsa igienei, asta de multe ori la ambii parteneri.Din pacate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: