Intr-un cuplu adesea poate aparea rutina, iar sexul isi va pierde din intensitate si dorinta…asta nu înseamna ca totul sa terminat. Pentru ca rezolvarea, se afla exact in mijlocul relatiei, in implicarea celor doi la acest capitol.

  Unele persoane cred, ca rezolvarea sta in contextual unei noi realatii, sau considera ca este singura cale. Insa nu este intocmai, deoarece orice barbat isi cunoaste femeia si invers, motiv pentru a genera un nou si incitant nivel al pasiunii în relatia de cuplu.

Pentru un barbat iubitor este destul de usor sa-si dea seama ce anume de la persoana lui o atrage mai mult pe partenera sa. Ar putea sa fie modul în care el sa-si exprime, forta pasiunii, intelegere si nevoia de revigorare a relatiei.

Iarasi, un mod bun de revigorare este acela de a discuta, care este, si ce este, cel mai incitant lucru pentru fiecare, si apoi sa le buna in practica, si astfel experimetand la maxim un nou val de placere.

Cu toate aceste experiente incitante si pline de senzualitate se pot construi un subtil si placut suport pe care în continuare sa se desfasoare unele dintre cele mai rafinate si fascinante trairi amoroase.

In final, se va ajunge la concluzia, ca nu e nevoie de filozofie pentru a revigora relatia si a o face functionabila….e nevoie doar de vointa si multa imaginatie!