Dupa o despartire…atunci cand totul parea intunecat in jurul tau, cand totul era pierdut, si nu puteai sa mai dai un sens vietii tale, constati ca viata nu se rezuma doar la atat.

Ea te surprinde din nou trimitandu-ti noi simturi si impulsuri.

Speranta, optimismul, si increderea, ca exista si e posibil sa ai o viata mai buna.

Si toate aceste lucruri nu te fac decat sa reanvii…din esec din durere, sa simti ca in jurul tau mai bate o adiere, care te indeamna sa crezi ca mai sunt oameni care au fost raniti, si care iti inteleg sufletul.

Observi cu uimire ca mai exista oameni dornici sa iubeasca, si care tanjesc dupa fericire, iar astfel incepi sa accepti sa dai un nou sens vietii tale.

Poate unul mai bun mai temeinic, mai aprofundat, acela care sa aiba radacini in esenta dragostei, pana dincolo de limitele cunoscute de fiecare dintre noi.

Ajungi sa constati ca nu esti singurul in aceasta lume care a fost dezamagit…observi ca viata este cruda, si nu trebuie acceptata asa cum vine ea.

Caci tocmai pentru ca ai atins un prag al existentei tale, coenstizezi ca viata trebuie modelata, tocmai preventiv pentru a te duce spre succese si impliniri, atat in dragoste cat si in celelalte.

Caci in jurul tau a plutit mereu parfum de fericire, parfumul dragostei, dinspre alte persoane care puteau fi eventuiali parteneri de viata.

Ajungi la concluzia, ca iubirea nu moare niciodata, constati ca ea renaste, si simti ca inima ti se reface.

Dar totusi inainte de a da frau liber inimii, este important sa fi constient de ceea ce ai de oferit si ceea ce astepti sa ti se ofere.

Caci din cenusa va renaste o alta persoana, un altfel de “Eu”…si de data aceasta mai intelept mai preventiv, si mai constient de ceea ce poate oferi viata.

Pentru ca viata mereu te invata, sa fi mai intelept, si poate numai prin loviturile vietii, apoi sa te duca pe alte drumuri, indemnandu-te astfel sa explorezi, noi extreme, in dorinta de a resimti  un alt parfum de fericirea. In concluzie, restart la viata!…