Afla cum se compoarta fiecare zodie in pat, si cum sunt aceste persoane, in functie de zodia care il defineste.

Berbecul

Întotdeauna ia iniţiativă indiferent dacă este sau nu vânat.

Uşor egoist în actul sexual, este în acelaşi timp un partener care nu pune mare preţ pe preludiul actului, el fiind prin definiţie înfierbântat de foc, care este elementul său fundamental. Berbecul caută de obicei persoane mai puternice decât el pentru a putea fi dominat, lucru care îi va aduce satisfacţie. Locurile care sunt cele mai excitante pentru Berbec sunt buzele, gâtul, unde îi place să fie sărutat.

Taur

Vrea un pic de romantism.

Îşi urmăreşte şi vizează partenerul şi nu se lasă până când acesta nu va ceda avansurilor lui trecând direct la pat. Dacă vreţi să cuceriţi un Taur trebuie să-l satisfaceţi din punct de vedere sexual până la epuizare. Taurul este în pielea lui cel mai bine în postura de amant sau amantă fiind înclinat spre materialism şi acceptând să trăiască în umbră, pentru a primi în schimb protecţie şi o viaţă bună fără prea multe gânduri. Şi cum se spune că dragostea trece prin stomac… pofticios taur! Mângâind şi sărutându-i gâtul în timpul actului sexual, partenerul Taurului mareşte dorinţa acestuia.

Gemeni

Au mare putere de atracţie.

Va flirta cu uşurinţă, dar v-a gândi serios când va avea ocazia să aibă relaţii sexuale.Gemenii au mai multă nevoie de stimulare mentală, comunicarea fiind percepută prin vorbire. Preludiul Gemenilor este în general, conversaţia pe care însă o vor conduce spre aşa zisul lor preludiu sexual văzut de ei, prin care puţin cu puţin va ajunge la momentul… Mereu va avea răbdare ca şi partenerul său să fie în totalitate satisfăcut.

Rac

Sunt de o sensibilitate aparte.

El oferă şi adoră să primească mângâieri, adoră să stea în braţele partenerului. Dacă reuşiti să-l înţelegeţi veţi descoperi un partener extrem de sensibil la dorinţele dvs. sexuale. Racul vă învăluie cu mângâieri, cu vorbe dulci şi mici săruturi furate şi nici nu vă daţi seama când ajungeţi să doriţi…ceea ce vrea şi el!.

Însă de multe ori dorinţele Racului tind să fie masochiste, asta dacă şi partenerul lui va răspunde cu brio la fanteziile şi visuriile lui.

Leul

Preocupat de propria virilitate.

Leul, deşi focos, sincer şi atent, nu este prea interesat de ceea ce se petrece cu partenerul său, este preocupat să fie cât mai satisfăcut. Şi mulţumit de calităţile lui ca şi bărbat. Leului îi place ambianţa în care sexul se petrece într-un decor cu lumânări, uleiuri şi alte lucruri care le încântă simţurile.Un Leu va alege întotdeauna „prada” sa dintre cele mai frumoase femei sau bărbaţi şi cele mai râvnite sau vânate asta ca pe un trofeu bine meritat. Pentru Leu sexul este un bun de preţ şi de o mare importanţă.

Fecioară

Este aceea care nu pune dragostea pe primul loc.

Dragostea fizică nu este pe primul loc în planul sau de viaţă si de aceea, nu excelează şi nu se aruncă în aventuri sexuale numeroase. Se gândeşte mult înainte de a trece la o astfel de acţiune, fără a fi frigid sau a se confrunta cu vre-o problemă de tip sexual. Amorul cu cei născuţi în zodia Fecioarei va fi precedat de un preludiu sexual extrem de eficace, îl face pe partener să ajungă, înainte de a-şi da seama ce simte cu adevărat Fecioara, pentru că aceasta îşi controlează foarte bine reacţiile. Fecioara este foarte pasională, zonele ei erogene sunt pântecele.

Balanţă

Un mare îndrăgostit.

Balanţa e o persoană amabilă şi comunicativă, oportunităţile nu îi lipsesc, şi este un mare îndrăgostit care se axează pe sentimente cât şi pe simţuri. Sexul joacă un rol considerabil în existenţa sa şi e oricând pregătită pentru actul sexual. Simte mereu nevoia de schimbare pentru acest lucru nu este un fidel şi este mereu în căutare de ceva nou şi provocator.

Erotismul Balanţei, fără a fi exagerat, este destul de puternic pentru a facilita un act sexual cât mai plăcut. Preferă poziţii obişnuite, din care poate să ofere partenerului clipe de neuitat. Balanţa nu are preferinţe pentru locul în care-şi satisface instinctul sexual.

Scorpion

Are o mare dorinţă de cucerire.

Dorinţa de cucerire îl face mai mereu pe scorpion să fie tot timpul în mişcare, preferând locurile ascunse, secrete pentru aventiurile lui secrete, care îl face să îşi asume multe riscuri. Nativul din Scorpion simte nevoia să aibă numeroase experienţe sexuale, doreşte de altfel să cunoască parteneri cât mai mulţi şi diferiţi. Îşi caută cu perseverenţă perechea pentru sex şi în acelaşi timp vrea ca aceasta să fie cea mai bună partidă. Erotismul Scorpionului poate fi stimulat prin cele mai sensibile zone erogene ale corpului uman: organele sexuale.

Temperamentul său puternic cere partenerului să îi recunoască în relaţia sexuală ca şi „stăpân absolut”.

Săgetătorul

Mereu caută aventuri fierbinţi.

Pentru că mai mereu manifestă o puternică dorinţă de independenţă, de cele mai multe ori, Săgetătorul îşi alege parteneri dintre persoanele căsătorite, având cu acestea aventuri fierbinţi, deseori repetate, doar aşa sărmanului Săgetător nu îi va ameninţa libertatea care este preţul vieţii lui.

Este un amant înfocat şi deosebit de sensibil, şi care dă impresia de siguranţă. Zonele erogene ale Săgetătorului sunt coapsele.

Capricornul

Provocator şi extrem de senzual.

Capricornului îi este indiferent unde se cuplează, important fiind pentru el actul în sine, nu ambianţa. Indivizi frumoşi, cu un tempetrament vulcanic dar şi bine proporţionaţi nu le va fi foarte greu să găsească prada pentru o partidă de sex. Nu le place să fie refuzaţi, dar nici nu depun eforturi prea mari pentru a cuceri. Zona erogenă este sub genunchi sau umăr, zonă care provoacă excitarea acestuia.

Vărsător

Se încinge uşor.

Fiind un tip emoţional, într-o relaţie erotică trebuie să îi stimulaţi imaginaţia şi să-i zgândăriţi orgoliul. Ca semn erotic este persoana care nu se gândeşte la dragoste, ci doar cântăreşte din ochi „victima”, calculându-şi şansele şi neşansele, se repede asupra ei şi apoi dispare, ca dus de vânt.

Se încinge uşor şi trece rapid la actul sexual. După consumarea actului în sine, mereu este grabit să plece, ceea ce ar putea produce partenerului o stare de disconfort, dar va avea grijă să consoleze partenerul prin generozitatea sa. Nu va ezita să folosească pentru a obţine pălăcerea şi jucăriile erotice.

Peşti

Neînţelesul poet al iubirii.

Are înclinaţii spre stimularea plăcerii prin mici jocuri. Ştie să producă partenerilor săi stări extaziante prin mângâieri de tot felul. Preferă şi caută parteneri care au o înclinare spre plăcerea sexuală la fel ca şi a sa. Acest zodiac face ca nativul să aibă numeroase aventuri sexuale după care se va regăsi întotdeauna singur. De multe ori, sunt prada alcoolului în care îşi regăsesc mângaiere şi alint.

Muzica le măreşte apetitul sexual, al nativului Peşte, determinându-l altfel să-şi ducă partenerul pe culmi neexplorate. Punctele lui erogene sunt picioarele, dar şi punctele cele mai fragile.