1.Prima lectie care trebuie invatata de partenerii de cuplu este independenta.

Prin care trebuie sa intelegi sa nu ajungi dependent de partenerul de cuplu, lucru care va fi o povara grea de dus, asadar fiecare trebuie sa realizeze ca trebuie sa se descurce si singur, sa aiba grija de el in accelasi timp pentru a putea supravietui in capcanele vietii care atarna si ne ingreuneaza viata intr-o anumita masura pentru fiecare.

2.Cei doi parteneri nu trebuie sa se asemene, ei trebuie sa fie diferiti, pentru ca fiecare sa aiba invatate de la celalalt lectiile care noua ne lipsesc.

3.  Trebuie sa ai incredere in tine, fiindca partenerul te-a acceptat in viata lui asa cum esti. Daca nu ai incredere in tine si in farmecul tau, atunci automat vei pierde si increderea in partenerul tau si vei incepe sa-l suspectezi, sa-i pui tot timpul intrebari, sa te framanti in mii si sute de feluri diferite, lucru care-l va determina sa nu te mai iubeasca atat de profund si sa-si piarda treptat interesel fata de tine.

4. Daca partenerul tau are un fel de prietena/prieten prin preajma, ar trebui sa iti iei cateva masuri de precautie, pentru ca prietenia dintre un barbat si o femeie nu exista. Acorda-i partenerului tau mai multa atentie si incearca sa gasesti piesa care iti lipseste si ceea ce ar trebui sa faci pentru ca sa mentii vie flacara iubirii dintre voi.

5. Este bine ca relatia cu mama lui/ei sa fie o relatie de respect si nu prietena – nu o prietena pentru a povesti cearta dintre voi, deoarece in cele din urma acesta va fi tot “puiul” mamei, chiar daca el/ea a gresit in relatie si in problema aparuta in viata voastra de cuplu.

Foto: sursa Adevarul