Jakob Steele, numerolog, psiholog si trainer NLP din Statele Unite, ne spune ca cifra destinului ne inflenteaza viata sexuala si incearca sa ne convinga ca totodata folosind “Cifra destinului”, ajuta pentru a invata cum sa iti canalizezi toata energia ca sa iti poti implini dorintele sexuale. 

De exemplu: daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 – numarul destinului va fi: 1+1+1+9+8+0=20 (2+0) = 2.

Cifra destinului  1.

Te concentrezi prea mult pe propria satisfactie si cateodata esti mult prea dominator, pentru ca privesti dragostea ca pe un concurs. Desi te concentrezi doar pe propia ta placere, persoanele de sex opus te considera foarte incitant si sunt dornice de aventuri sexuale alaturi de tine. Totusi indicat ar fi pentru tine sa mai lasi si partenerul de sex sa preia conducerea din cand in cand, pentru ca si acest lucru te va satisfice.

Cifra destinului  2.

Esti intr-adevar un amant foarte priceput care doreste in primul rand sa creeze placere partenerului de sex opus, pentru ca iti place sa saruti, sa imbratisezi sa oferi afectiune, lucruri care te fac sa te simti mai protejat – iti place totodata sa programezi partidele de sex pentru ca doresti ca acestea sa fie reusite.

Cifra destinului 3.

Ai multa incredere in tine si in fortele proprii de seducere ceea ce te face un amant desavarsit – totodata dai incredere persoanei de langa tine, care uita de inhibitii si se descatuseaza, si ea la randul sau.  De asemenea iti place sa schimbi pozitiile si nu consideri un lucru rau sa incerci tot ce e in KamaSutra.

Cifra destinului 4

Esti aceea persoana care inainte de toate se lupta cu propriile emotiile, mai ales atunci cand trebuie sa asculti, sa intelegi si pe cele ale partenerului de sex. Niciodata nu te grabesti si iti place sa amani contactul sexual pentru a creste dorinta. Esti foarte loial de obicei partenerului, iar relatia este un lucru serios pentru tine, de care ti cont si la care doresti sa contribui treptat, pentru ca totul sa fie o reusita pentru tine si partenerul tau, ca amandoi sa fiti multumiti unul de celalalt.

Sursa foto: revista Teo