O data cu inaintarea in varsta ridurile fetei se accetueaza, de aceea este bine sa stim cum sa folosim cateva trucuri pentru machiaj care vor arata un ten perfect, cu un aspect mai luminos si mai tanar.

1.Cum sa folosesti o crema BB cu un illuminator.

Trebuie doar să amesteci o cremă BB cu un iluminator și să aplici soluția pe ten într-un singur strat care va arata un aspect fresh, fin și strălucitor.

Amesteca crema translucida cu cea pigmentata.
Acest truc este util pentru genul de femei care au un ten gras, iar din aceasta  combinatie a celor doua produse si anume crema translucida si cea pigmentata, va rezulta cu siguranta o crema mai groasa si mai mata.

 2.Efect pentru buze.

 Daca folosesti un illuminator poti obtine mai multe efecte pe buze, chiar daca ai doar 1 sau 2 rujuri, acest truc te va ajuta sa arați mereu diferita.

Cum faci rujul sa reziste mai mult?

Trucul acesta este folosit si de make-up-artistii care se ocupa de machiajul celebritatilor  – asadar, daca vrei sa reziste o zi intreaga, aplica un strat de ruj si asteapta putin sa se absoarba, dupa care ia un servetel si pune-l pe buze sau musca-l intre buze, pentru a se  absoarbe excesul, dupa care, pudreaza-ti putin buzele pentru a fixa rujul, iar in final mai aplica un strat de lip-glos.

3.Cum sa folosesti rimeleul pentru un efect de gene lungi.

 Daca ai un tub de mascara, atunci la primele utilizari poți lua rimel pe perie în exces, dar înainte de prima utilizare aluneca usor pensula peste un servetel pentru a elimina excesul.  Iar metoda cea mai buna pentru a curba genele, este de a aplica un strat mai gros de rimel la radacina genelor, iar unul mai subțire spre capete – se realizeaza prin rotirea pensulei inainte si inapoi la baza, dupa care aplicarea usor pana la capat.

Foto: sursa Avantaje.ro