Nu fiecare persoana poate fi pe placul tuturor, de aceea iata cateva lucruri de care trebuie sa ti seama si care pot sa-ti aduca un bonus in relatia cu partenerul.

  1.  Atunci cand esti la o intalnire evita sa vorbesti tot despre tine si incearca sa il intrebi si despre el, pentru ca momologul unilateral fara interes pentru interlocutor este al naibii de enervat.

2.  De asemenea plangerile constante, daca el/ea se plange prea mult in anumite situatii si probleme cu care se confrunta, atunci mai bine ia-ti adio de le el/ea, pentru ca aceste lucruri sunt foarte enervante si inseamna ca este o persoana cu multe probleme.

3.  Este insuportabil sa fi alaturi de o persoana care se plange de stresul de la lucru si de greutatea pe care o cantareste, ca nu se poate controla de la mancare, fara a cauta metode si alte activitati benefice  atat pentru stresul serviciului cat si pentru greutate, fara sa se gandeasca ca sunt si sali de sport si doctori nutritionisti, ceea ce inseamna ca-i este frica sa-si schimbe viata.

4.  Barbatilor le place sa fie initiatori in pat, asta nu inseamna ca doar el trebuie sa o faca de fiecare data, acesta asteapta ca si femeia sa ia intiativa si de asemenea sa se implice si ea.

5.  Barbatilor in general le plac femeile care nu asculta ce vorbeste lumea, isi traiesc viata in felul lor, le place independenta si faptul ca pretuiesc alegerea lor.

Foto: sursa Perfecte.ro