Iata cateva trucuri pentru o partida de sex in care sa te simti mai bine cu partenerul, care de asemenea iti poate condimenta viata si va aduce mai multa atractie intre parteneri. Aceasta combinatie va constitui preludiul perfect pentru ca voi doi sa va faceti de cap, cum afirma Nitya Lacroix, autoarea „The Art of Tantric Sex”.

1.Joaca-te cu buzunarele lui/ei tocmai cand nu se asteapta ca sa ramana surprins/a, gaseste un pretext ca cauti ceva in buzunarele lui/ei, sopteste-i la ureche ceva incitant, cum ar fi: la ce te astepti, sau ce doresti?…asa vei incita partenerul si mai mult.

2.  Incearca sa pregatesti o baie in cada cand sunteti doar voi amandoi,  la lumina lumanarilor, in care sa adaugi cateva uleiuri cum ar fi: doua picaturi de ulei de patchouli, trei de ulei de lemn de santal si trei de ulei de levantica – ceea ce va face mai placut si mai incitant ca preludiu inaintea actului sexual.

3. Fiecare a auzit de saloane pentru masaj erotic, asa ca incearca sa surprinzi partenerul si simturile cu un masaj in care sa folosesti uleiul Nitya Lacroix, care va da un bonus de placere in masaj, iar partenerul v-a deveni si mai dornic de o partida de amor perfect.

Autor: Costea Alin-jurnalist colaborator

Foto sursa: Psychologies.ro