Fiecare intr-un cuplu trece prin anumite situatii si probleme, insa uneori nu mai poti sa le faci fata, mai mult de atat observi ca partenerul s-a racit fata de tine, nu mai este la fel si acest lucru trebuie sa-ti dea de gandit, mai mult ceea ce este de facut in astfel de situatii.

Semnele care arata ca relatia nu mai functioneaza!


1.  Nu va mai acorda suficienta atentie, afectiune si tandrete.
2. Pare cu mintea in alta parte, nu te aude cand vorbesti. 
3. Nu mai are timp pentru tine si inventeaza scuze ca sa stea departe de tine. 
4. Incepe sa ascunda lucruri sau te minte pe fata. 
5. Tu sau partenerul nu mai aveti incredere unul in altul si ati inceput sa va spionati. 

6. Prefera sa stea pe telefon sau orice alta activitate si nu mai aude ce-i spui, s-au evita ceea ce are de facut pentru casa si familie. 
7. Relatia intima nu mai merge ca inainte, va iubiti tot mai rar. 
8. Trebuie sa va prefaceti ca sunteti altceva ca sa faceti pe plac partenerului .
9. Nu mai simtiti ca va lipseste partenerul cand sunteti departe si nu va simtiti neaparat fericiti cand sunteti impreuna. 
10. Va certati prea des si va reprosati prea multe sau va jigniti pentru orice prostie. 
11. Ati descoperit ca va inseala. 

Multi ati simtit pe pielea voastra cum e despartirea de o persoana draga, lucru care din pacate aduce multa suferinta, nopti nedormite si multe ganduri dupa care se instaleaza stresul care afecteaza si sanatatea.

Despartirile de asemenea iti pot afecta si imaginea fata de propria persoana, increderea in tine, sau sa te faca sa te gandesti chiar ca nu mai vezi vreun posibil viitor alaturi de un alt partener de cuplu si ca dragostea ta a murit o data cu despartire si nu vei mai iubi niciodata, totodata ca nu vei mai fi fericit/a. 

 Daca simti ca nu mai rezisti situatiei nu te distruge, evita alcoolul sau alte ”anestezice” similare, ce doar iti amortesc simturile, crezand ca te face sa treci peste durerea ta – mai bine discuta cu cineva apropiat  tie ca prieten/a, cee ce simti si o sa observi ca “greutatea ce te apasa” v-a fi mai usor de trecut si mai putin durerosa.

Gandeste-te ca viata in sinea ei este doar o calatorie, drumurile in aceasta viata sunt multe si de asemenea au obtiuni.  Daca te-ai despartit nu este o tragedie pentru ca sunt multe persoane la fel, care au trecut peste tot cu capul sus si au mers mai departe, pentru ca asa e viata.

De asemenea nimeni la inceputul formarii unui cuplu nu iti va garanta ca veti fi impreuna pana la adanci batranete, si de aceea trebuie sa intelegi ca viata e plina de obstacole si de fiecare data trebuie sa treci peste tot gasind solutii, mergand mai departe pe drumul vieti ca fiecare om!.

Foto: sursa Ele.ro