Chiar daca ai un partener, trebuie sa sti la ce sa te astepti in functie de zodia in care e nascut – iar daca nu ai partener, ce trebuie sa sti si cum sa te feresti de aceste zodii enumerate mai jos.

1.Berbec

Persoanele nascute sub aceasta zodie sunt in general foarte energice si in cautare de aventura. Berbecii, daca nu gasesc acasa ceea ce au nevoie, pleaca in alta parte. Iar daca-i acorzi timp, atentie si multa afectiune, acesta va ramane stabil si nu va dori sa paraseasca domiciliul conjugal niciodata.

2.Taur

Taurii sunt persoane foarte loiale si nu incalca un juramant decat daca are impresia ca celalalt a facut-o deja. Pentru a tine acasa un taur acorda-i atentie, fizica si emotionala, si fa mancare buna.

3.Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemenilor cauta stimulare intelectuala, conversatie, conectare cu partenerul. Daca insala, este mai mult ceva emotional decat la nivel fizic. Se pot angaja in relatii adulterine virtuale pe chat, email, site-uri de sex. Pentru a-l tine conectat, incearca sa vorbesti cat mai sexy.

4.Rac

Sensibili si draguti, Racii nu insala, de regula. Insa, motivul numarul 1 pentru care multe persoane nascute in zodia Racului au inselat a fost lipsa increderii de sine. Racii calca stramb ca sa-si stimuleze ego-ul. Asigura-te ca ai tot timpul pregatite vorbe frumoase care sa-i ridice respectul si increderea de sine. Racilor le place sa fie validati pentru fiecare actiune a lor.

5.Leu

Semne de foc, Leii sunt in cautarea actiunii si a aventurii. Un Leu vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei si va cauta atentia in alta parte daca nu o are acasa. Incearca tot felul de trucuri in pat pentru a-i satisface gustul pentru nou. Atunci cand insala Leii o fac cu o versiune mai tanara a partenerului. Nu le place ideea ca imbatranesc.

6.Fecioara

Semne de pamant, Fecioarele sunt foarte critice cu ele si nu prea calca stramb. Daca, totusi, ajung sa insele, o fac pentru ca au un partener prea critic si pleaca in cautarea cuiva mai “bland”. Cu cat ii arati mai mult ca il apreciezi, cu atat iti va fi mai fidel/a.

Sursa:sfatulparintilor.ro

Foto:Perfect Inperfect