Incearca sa faci mai multe tipuri de sex cu partenerul tau si vei constata diferenta, pentru ca iti va condimenta relatia. Consilierul în probleme maritale, Mort Fertel sustine:„ca să experimentezi în pat cu iubitul trebuie, în primul rând, să-ţi dai voie să fii vulnerabilă în faţa lui, iar acest lucru creşte intimitatea dintre parteneri”

 Pentru  dragoste si armonie in cuplu iata cateva tipuri de sex !

  1. Sexul dupa o cearta sau sexul de impacare.

Cand te contrazici cu partenerul si va confruntati intr-o conversatie, inceteaza sa te mai lupti in argumente, pentru ca oricum vei pierde,  deoarece atunci cand te certi organismul creşte nivelul adrenalinei şi cel al dopaminei, hormoni care te fac să simţi mult mai intens excitaţia, asa ca dupa o cearta partidele de sex sunt mai placute.

2. Sexul salbatic.

Tot consilierul Mort Fertel sustine ca sexul in mod spontan, facut in regim de urgenta, aduce o data cu el un val mai mare de placere pentru ca nu sti la ce sa te astepti.

3. Sexul de zi cu zi.

Daca va simtiti bine intr-o pozitie anume ceea ce va place la amandoi, nu o schimbati cu ceva nou – nu rentati la ceva ce stiti ca va satisfice.

4. Sexul pe fuga.

Este atunci cand nici macar nu va asteptati  si renuntati sa va dati jos hainele – faptul ca va exprimati dorinta unul fata se celalalt va apropie.

5. Sexul nostalgic.

Este atunci cand fiecare aveti o amintire memorabilia care va placut mult  si pe care doriti sa o retraiti din nou impreuna –  dacă ştiţi că v-aţi distrat de minune în maşina lui, când eraţi mai tineri, de ce să nu recreaţi partida de sex, chiar dacă anii au trecut iar masina nu mai este aceeasi.

Autor: Costea Alin

Foto: sursa Click