Fiecare femeie la randul ei doreste sa fie frumoasa chiar daca are o varsta, iar pentru frumusete multe femei cheltuie multi bani, iar unele produse folosite sunt nefolositoare, insa acestea nu stiu ca frumusete se poate obtine chiar acasa, daca sti cateva trucuri pe care le poti folosi. Iata cateva dintre ele:

1.Daca creionul tau chimic nu mai este chiar atat de bun si se sfarma pune-l in frigider cu 15 minute inainte sa te machiezi, acesta fiind ingheatat nu va lasa urme si machiajul va arata superb.

2. Daca ti s-a terminat crema de epilat nu  folosi sapunul care va si irita pielea dupa epilare, pentru ca e deajuns sa  fololesti balsam de par, care va inmuia firele de par lasand astfel o piele fina dupa epilare.

 3. Daca vrei sa ai gene lungi si curbate, atunci cand te machiezi si doresti sa folosesti mascara, inainte  usca-ti genele cu uscatorul de par timp de 8-10 secunde,  fara a tine uscatorul de par aproape de fata, iar efectul dupa folosirea produsului mascara va fi uimitor.

 4. Iar pentru un ten acneic sau gras, foloseste cuburi de gheata, mai ales seara, care iti vor curata tenul si-i va da un aspect mai curat si mai luminos.

5. Daca ai ramas fara demachiant sau deodorant, foloseste uleiul de cocos care va curata pielea in profunzime de impuritati, iar folosit ca si deodorant va tine mirosurile neplacute la distanta si astfel vei fi mai fresh.

Foto: sursa RTV.net