Toti ne dorim relatii perfecte care sa functioneze si sa ne faca de-a dreptul fericiti, insa specialistii recomanda ca trebuie sa tinem cont si de compatibilitatea dintre parteneri atunci cand doresc sa formeze un cuplu.

Iata cele mai compatibile zodii in relatia de cuplu!

Zodii compatibile cu Berbecul în relația de cuplu sunt: Gemeni, Leu, Săgetător si Vărsător.

Berbecul este un semn agil de foc, astfel in compatibilitate cu Sagetatorul va intretine flacara relatiei tot vie si pasionala. Va putea avea o relatie de cuplu incitanta si cu Leul, insa cu zodiile Varsator si Gemeni va mentine tot timpul o noutate, pentru ca cu Varsatorul va putea mentine o relatie palpitanta, deoarece Varsatorul este o zodie de aer care determina noutatea iar Berbecul nebunia, astfel relatia va fi frumoasa.

Zodiile compatibile cu Taurul în relația de cuplu sunt: Rac, Fecioara, Capricorn si Pești.

 Taurul este un semn de pamant care semnifica  putere, incapatanare, un familist convins dar si o persoana de incredere. Acesta poate intemeia o familie usor cu Capricornul si Fecioara, iar cu Pestii poate avea o relatie de cuplu frumoasa cu multa dragoste.

Zodii compatibile cu Gemenii în relația de cuplu sunt: Berbec, Leu, Balanță si Vărsător.

Gemenii sunt o zodie de aer si sunt foarte comunicativi, adaptabili orinde s-ar afla, dar se plictisesc usor, asa ca pot face un parteneriat bun cu Balanta si Varsatorul. Iar cu Leul sau Berbecul il pot tine pe loc pe acesta din aventuri de care se plictiseste repede si renunta, insa cu toate acestea pot face un cuplu fericit.

Zodii  compatibile cu Racul în relația de cuplu sunt: Taur, Fecioara, Scorpion si Pești.

 Racul este o zodie sensibila care isi doreste multa dragoste armonie si sinceritate, iar toate aceste lucruri le va capata de la aceeasi zodie de apa cu el Pestii. Cu  Scorpionii sunt extrem de  iubiti, iar cu Taurul si Fecioara pot fi iar o posibilitate în relatia de cuplu, aceste zodii oferindu-i stabilitatea de care acesta are tot timpul nevoie.

Zodii  compatibile cu Leul în relația de cuplu sunt: Berbec, Gemeni, Balanța si Săgetător.

Leul artist in iubire care este si iubaretul zodiacului  care are tot timpul nevoie de atentie si afectiune, este compatibil cu Berbecul si Sagetatorul, amandoua fiind zodii de foc daca amandoi renunta la incapatanare si lasa fiecare de la el.

Iar cu Balanta și Gemenii, aproape la fel de exuberante ca si Leul vor face o pereche foarte echilibrata, deci se completează amandoi impreuna perfect.

Zodii  care sunt  compatibile cu Fecioara în relația de cuplu sunt: Taur, Rac, Scorpion si Capricorn.

Fecioarele perfectioniste si extreme de fidele pot face un cuplu in care se poate intelege perfect cu  Taurul si Capricornul. Scorpionii se vor simti atrasi de loialitatea Fecioarelor, iar Racii pot face pereche cu acei nativi din zodia Fecioarei mai temperati.

Zodii  compatibile cu Balanța în relația de cuplu sunt: Gemeni, Leu, Săgetător si  Vărsător.

 Balantele fiind diplomatice, justitiare si mereu pline de farmec, pot face un cuplu perfect cu Gemenii si Varsatorii,  iar impreuna cu Leul pot face un cuplu plin de fericire si intelegere, lucru care-i va face sa se iubeasca ca si in povesti. Cu Sagetatorul va face casa echilibrata bazata pe dreptate si corectitudine.

 Zodii compatibile cu Scorpionul în relația de cuplu sunt: Rac, Pești, Fecioara si Capricorn 

Iubirea unui Scorpion te poate coplesi, pasiunea lui este foarte intensa și se aprinde pe zi ce trece, iar daca nu-ti plac relatiile de cuplu siropoase nu poti tine pasul cu amantul perfect al zodiacului. Așa ca sunt putini care-i ințeleg pasiunea.  Racii si Pestii, semne de apa ca si Scorpionul,  se pot lasa la fel de bine prada pasiunii si pot face fața unei relatii pline de romantism.

Scorpionul, pentru ca ofera atata dragoste nu suporta sa fie inselati sau mintiti, de aceea mai poate face casă bună cu Capricornul si Fecioara, care nu-l vor trada niciodata.

Zodii  compatibile cu Săgetătorul în relația de cuplu sunt: Berbec ,Leu, Balanță si Vărsător.

Intelectuali si vesnic pozitivi, persoanele din zodia Sagetatorului pot fi schimbatoare si nehotarate, totodata, insa pot face fac casa buna cu Berbecul si Leul, care pot tine pasul cu ei. Desi pare un visitor se potriveste perfect cu aventurierul  Varsator, care este loial si corect si care isi doreste o relatie perfecta. Balanta ii poate oferi stabilitate il poate tine pe linia de plutire atunci cand Sagetatorul cade in nelinistea care il caracterizeaza.

 Zodii compatibile cu Capricornul în relația de cuplu sunt: Taur, Fecioara, Scorpion si Pești.

Nu exista un semn in zodiac mai disciplinat, pragmatic si cu o vedere în perspectiva mai buna ca a Capricornului. Pentru multe semne ale zodiacului poate fi mult prea rigid, dar nu si pentru Taur si Fecioara, care sunt ghidate de aceleasi idealuri în viata.

 Scorpionii se vor bucura de ambiția Capricornului, de stabilitatea emotionala si multa seriozitatea cu care trateaza bine orice problema in  viata. Pestii vor fi foarte fascinati de verticalitatea acestei zodii, ei fiind alunecosi din fire, iși vor dori un model demn de urmat, astfel ca vor fac o relatie de cuplu fericita.

Zodii compatibile cu Vărsătorul  în relația de cuplu sunt:Berbec, Gemeni, Balanță si Săgetător.

Varsatorul, considerat ca geniul zodiacului, isi doresc libertate si întelegere. El mereu are nevoie sa inventeze ca sa se simta in largul lui si să fie pregatit oricand de o noua aventura. Acesta va face o relatie de cuplu excelenta cu Sagetatorul, care il va urma si sustine in toate nebuniile vietii lui, iar cu Berbecul, il va inspira si va fi o sursa nesfarsita de idei. Cu Balanta poate avea o relatie de prietenie absoluta , iar Gemenii îi pot oferi o relatie amoroasa aprinsa, dar nu tot timpul au rabdare cu acesti visatori.

Zodii compatibile cu Peștii în relația de cuplu sunt:Taur, Rac, Scorpion si Capricorn.

Pestii vor iubire infinita si sunt foarte romanticii, ei sunt considerati alti buni amanti ai zodiacului. Acestia pot face o relatie de cuplu magnifica cu Scorpionii dar si cu Racii, care îi vor declara iubirea vesnică pe care o caută Pestii cu disperare.  El mai face pereche buna cu Taurul si Capricornul, care-I  pot oferi stabilitatea si fidelitatea de care aceștia au nevoie pentru a da tot ce este mai bun si frumos din ei.

Sursa: Click

Foto: sursa Garbo.ro