Specialistul Doctor Oz afirma, ca lipsa de sex iti poate scurta viata – atunci cand somnul si oboseala ne afecteaza pe fiecare, preferam sa evitam partenerul de cuplu si mai bine sa dormim. Atunci cand un cuplu nu face sex intr-un mod normal ci tot mai rar, cu siguranta exista o problema care trebuie indentificata si rezolvata.

 Insa nu multi dintre noi stim ca viata sexuala si organele genitale pot functiona ca un semnal de alarma daca sanatatea noastra este in declin.  Barbatii vor avea o erectie mai greu de atins, iar la femei se instaleaza stresul si kilogramele in plus si probleme de tip hormonal, cu care va avea de suferit femeia matura.

In acest caz partenerei ii va fi mult mai greu sau chiar imposibil sa atinga orgasmul, ceea ce va duce la un dezechilibru in viata sexuala.

 Asadar partenerii au deja au o problema care trebuie rezolvata doar prin comunicare, de asemenea trebuie sa mai consultate un medic, iar daca viata sexuala este afectata de o problema mentala sau emotionala, vorbiti deschis unul cu celalalt fata in fata sau cu ajutorul unui terapeut. 

 Nu uitati incercati sa comunicati fiecare fara reprosuri sa vorbiti ce va place si ceeea ce preferati fiecare dintre parteneri si mai bine va consolidati cuplu, fara a cauta care este principalul vinovat dintre parteneri.

 Autor: Costea Alin

Foto sursa: Unica.md