Atunci cand incepi o partida de amor amandoi partenerii trebuie sa fie activi, insa sant si zodii care sunt slabi parteneri in materie de sex, mai mult acestia se plictisesc foarte repede. Iata care sunt!

Gemeni

 Geamanul este atat de dual in pat cu partenerul incat acesta poate fi doua persoane in aceelasi timp, mai mult de atat este foarte  rece, uneori iti da senzatia ca nu te iubeste alteori ca da, acesta tot timpul incearca sa domine exagerand astfel incat sa dezamageasca partenerul. Indicat ar fi sa gaseasca starea potrivita cu ajutorul preludiului inainte actului sexual.

 Rac

 Racul, o firea foarte sensibile face asa incat sa-i spuna partenerei de cuplu, cat de mult inseamna aceasta pentru el, in cazul in care are o pertenera de cuplu la fel de sensibila atunci se poate forma o conexiune benefica intre ei – insa daca va avea o in pat ca partenera o fire mai vulvanica aceasta se va satura de toate dulcegariile si vorbele lui. Mai mult de atat Racul, in timpul actului sexual nu se concentreaza sa traiasca clipa ci ii fuge mintea prin alta parte.

Fecioara

 Fecioara este cea mai plictisitoare zodie din tot zodiacul fiindca nu se gandeste niciodata la sex – el vede dragostea ca o intelegere intre parteneri si pune in balanta atat avantajele cat si dezavantajele, calculeaza ce are de castigat si de pierdut din aceasta relatie, mai mult de atat este si egoist, si vede ca isi ofera trupul ca si pe o ofranda

 Capricorn

 Capriconul face sex cu partenerul mai mult pentru ca trebuie si nu pentru ca asa simte el – acesta in dragoste niciodata nu se lasa prada instictului de moment, este o fire care analizează totul dinainte, ba chiar are in minte cum se va desfasura fiecare clipa in parte. Se poate spune ca prefera sa fie pregatit, pentru ca nimic sa nu il ia prin surprindere. 

Pesti

 Nativul din peste foarte timid si sensibil poate sa lase partenera dezamagita cand vine vorba de sexii place sa faca dragoste, insa acesta mereu sta cu teama de persoana cu care se iubeste. Acesta are o nesiguranta pe modul in care arata si de asemenea nu stie daca se va ridica la nivelul asteptarilor. Indicat ar fi sa consume un pahar de vin rosu, ca sa nu se faca de rusine in fata partenerei.

 Autor: Costea Alin

Foto: sursa Spynews