In viata cunosti multe persoane si noi provocari in dorinta de a gasi o persoana care te iubeste cu care sa impartasiti la fel emotii si bucurii si care sa te aduca pe drumul fericirii. Cu toate aceste de multe ori nu gasim persoana potrivita fiindca nu ne da o anumita siguranta ca relatia va functiona si ca a uitat de fostuta/l pentru a decurge totul normal si firesc in relatia voastra de cuplu.

Iata cate semen ca nu a uita din fosta relatie partenera/l  si ca inca o/il mai iubeste!

1.Atunci cand partenerul nostru se confrunta o problema dificila sau are nevoie de un sfat, atunci apeleaza la fosta/l partener pentru a iesi din situatia in care se afla – atunci inseamna ca este vorba de o conexiune emotionala profunda, chiar daca aceasta este trecuta cu vederea infidelitatea emotionala chiar exista si acest lucru nu este benefic pentru relatia voastra pentru a forma un cuplu.

2. Daca va comunica diferit cu partenera/l si  vorbesc ca buni prieteni,  merge in alta camera cand vorbeste cu ea, s-au ascunde faptul ca vorbeste prin mesaje cu ea/el, atunci trebuie sa-ti pui intrebarea pana unde va merge aceasta relatie.

3. Daca se intalneste in public cu ea/el, se comporta ciudat sau se balbaie inseamna ca incepe sa deie semen ca se intampla ceva ciudat cu partenera/l tau.

4.  Daca petrece timp cu fosta partenera/l partener sau daca vorbeste tot timpul de ea/el inseamna ca inca mai exista sentimente din fosta relatie, unul fata de celalalt.

5. Daca tot timpul iti spune si precizezeaza in orice aspect cat de grea a fost despartirea de ea/el si iti povesteste amintiri din trecutul ei/lui, asta, inseamna ca inca o/il  mai iubeste si de asemenea  inca mai spera sa fie cu ea/el.

Toate aceste semene  trebuie sa te duca cu gandul cat va dura relatia voastra, ce insemni tu pentru ea/el si daca merita sa te mai implici  sa pui suflet si sa pierzi timpul asteptand astfel defapt pana va pune ea/el punct relatiei dintre voi.

Foto sursa:Adevarul.ro