Un sondaj efectuat de platforma online „Happify” pe teme sexuale, la care a participat un numar mare de persoane de ambele sexe cu varsta de la 18 ani, sustine ca s-a constatat ca cele mai bune relatii sexuale nu le avem in jurul anilor 20, 30, 35, ci mai exact dupa 40 de ani  –  desi la varstele de 20 -30  partenerii sunt mai energici si mai activi din punct de vedere sexual.

 Mai exact cercetandu-se pe un esantion de barbati si femei cu varsta de 50 de ani, s-a ajuns la concluzia ca varsta de 46 de ani este cea mai placuta si surprinzatoare varsta pentru o relatie sexuala. Totodata acestia au o relatie intima o data pe saptamana fata de celelalte varste si sunt mult mai satisfacatoare decat restul la participantilor, mai mult acestia declarandu-se multumiti de viata lor sexuala.

   S-a mai constatat ca cei casatoriti care au o viata sexuala in mod regulat sunt mai fericiti, comparativ cu restul respondenţilor. Mai mult 50% dintre participati au declarat ca au o relatie sexuala mai satisfacatoare atunci cand au parteneri stabili in viata lor si formeaza un cuplu.

Autor: Costea Alin

Foto sura: Frip.ro